2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیسمونی بچه اول با خونواده دختره،فرقی نداره دختر یا پسر حتما کلی نقشه کشیده ک دختر بشه بچتون چیا بگ ...

اگه پسر شه باید به مادرم بگم بگیره دیگه میگه مت هیچی نمیخرم خودتون میدونید

درستشم همینه  پدرو مادر تا کی باید جور بچه هاشونو بکشن  این همه جهازو طلا میدن کمه باید ...

والا مگه اونا بچه دار شدن

من نمی فهمم چرا دو نفر ازدواج کردن بچه دار شدن باید یکی دیگه هزینه های بچه اونا رو بده

خیلی رسم بیخودیه

یک زوج ازدواج میکنن، یکی دیگه باید وسیله بده

یک زوج ازدواج میکنن، یکی دیگه باید مراسم بگیره و پول بده

یک زوج بچه دار میشن، یکی دیگه باید سیسمونی بده

کلا بر پایه طلبکاری زندگی میکنیم، ما چیزی میخوایم بقیه زحمتشو بکشن.... 

من واقا فلسفه این رسم مسخره رو درک نمی‌کنم

بچه یکی دیگه اس چرا باید سیسمونی رو اون پدر زن بیچاره بده آخه... 

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

یک زوج ازدواج میکنن، یکی دیگه باید وسیله بده یک زوج ازدواج میکنن، یکی دیگه باید مراسم بگیره و پول ب ...

اینا کمک محسوب میشه،کسی داشت بیشتر و بهتر هزینه میکنه،نداشتم کمتر

کمک خونواده هاس واسه اوایل زندگی بچه هاشون،واسه غریبه ک هزینه نمیکنن

دلم شکست واقعا پسر دوس نداره از الان داره عروسک اینا میخره خیلی استرس دارم دختر نشه بد میشه برام

کاش شوهر من اینو میگفت

درصد دختر شدن بچه بیشتره تو ایران

دمش گرم باز شیسمونی دخترو تقبل میکنه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.