2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی شوهرمن  

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

از نظر من مردی که ملاحظه بلده 

حمایتگره بتونی اینو واقعا حس بکنی که یکی کنارت داری که کنارش احساس کافی بودن داری

روحت در آرامش باشه نه که مسکل نباشه مشکل همیشه همه جا هست ولی واقعا اگه اینجور شخصی کنارت باشه قطعا از چیزی دلهره نداری 

که اینجور مرد هایی کمه 

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

ایمان ، اخلاق ، نون حلال، اصالت خانوادگیش ، درک بالاش

اینا واقعا اصله ، بعدش تناسب مدرک و شغل ... الان یه دوره زمونه ی عجیبیه خوب بودن آدمها درونی شده وابسته الزامی به شغل و تحصیل و پول نیست ، باز قبلنا اوضاع جور دیگه بود

۱_توجه داره 

۲_محبت کلامی و فیزیکی 

۳_از همسرش تعریف می‌کنه 

۴_پشت همسرش هست و ازش دفاع می‌کنه 

۵_اجازه دخالت نمیده 

۶_رفیق باز نیست 

۷_از نظر مالی خانواده رو ساپورت می‌کنه 

۸_پدر مهربانی هست

۹_درک بالا داشته باشه ، روی خشمش هم کنترل داشته باشه 

به نظر من این ها ویژگی شوهر خوب هست ولی خب متقابلاً خانوم هم باید ویژگی هایی داشته باشه

واقعاا؟چجوریه شوهرتون؟

اره 

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

خدا حفظشون کنه برات🧿🧿

قربونت ❤️