طبیعی سقط شد درد داشتم گفتم استراحت کنم شاید خوب شد نصف شب احساس کردم یه چیزی کنده شده تو رحمم تکون میخوره از درد زمین رو گاز می گرفتم فقط. با ترس رفتم دستشویی دو تا لخته اندازه کف دست خارج شد و یه چیز خیلی کوچیک سفید سفید.
الان ۵ روز گذشته و همچنان دردهای تیزی تو رحمم دارم هی میگیره و ول میکنه و خونریزی دارم در حد روزی ۳ الی ۴ پد. طبیعیه بنظرتون؟
درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش میکنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همهی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
سلام دوستان من ۲۵ سالمه ۱ سال 7ماهه عروسی کردم الان۴ ماه هست باردارم ناخواسته بوده ولی الان عاشقشم از وقتی صدای قلبشو شنیدم خداروشکر میکنم بخاطر هدیه ای که خدا بهم داده
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......
نه احتمالا پوچ بوده چون تا هفته هفتم جنین و قلب تشکیل نشده بود قرار بود هفته هشتم هم برم سونو که اینجوری شد
درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش میکنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همهی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
نه احتمالا پوچ بوده چون تا هفته هفتم جنین و قلب تشکیل نشده بود قرار بود هفته هشتم هم برم سونو که این ...
از منم دکتر گفت احتمالا پوچه
الان تو ۸ هفته هستم هیچ علائمی ندارم
سلام دوستان من ۲۵ سالمه ۱ سال 7ماهه عروسی کردم الان۴ ماه هست باردارم ناخواسته بوده ولی الان عاشقشم از وقتی صدای قلبشو شنیدم خداروشکر میکنم بخاطر هدیه ای که خدا بهم داده
هنوز نه چون میگن باید خونریزی تموم شه بعد بری اینجوری احتمال خطا تو سونو کمتره
هنوز دارم لخته های ریز دفع می کنم ولی درد دارم فقط با مسکن و کیسه آب گرم خوب میشم یه کم