2777
2789
عنوان

بحث نامزدم ومن😑😐

225 بازدید | 9 پست

ما ۳ سال نامزد کرده بودیم بعد کات کردیم بخاطر لاشی بازیاش بعد اومدگفت من دوست دارم عوض شدم و‌...الانم واقعا عوض شده اصلا به کسی نگانمیکنه اصلا لاشی بازی نمیکنه الانم باهمیم درسته که دیگه کارای قبلشو نمیکنه ینی مطمعنم ولی من هرکار میکنم نمیتونم بابت گذشته بهش اعتمادکنم خودم باچشمام دیدم مثلا یکی اومده بهش درخواست داده برگشنه گفته من نامزد دارم(رل)ولی دنیا بره بیاد نمیدونم چرا نمیتونم اعتمادکنم

تمومش کن 

اعتماد نداشتن طرفین و میکشه

ماکارونی هستم:)نام کاربری فان هست و من اون کاربری که برامون خاطره سازی کرده نیستم (کاربرهای دو سه سال پیش متوجه هستن منظورم کدوم تاپیکه). چون کاربری قبلیم به ناحق ترکید نمیخواستم برگردم بعد یهو یاد این تاپیک افتادم و فقط به عشق خودش برگشتم و نامم برگرفته از اونه. کاربری اون خانوم ترکید ولی ازش عذرمیخوام اگه راضی نیست برای اسمم و چون نمیشه تغییر داد نام کاربری و امیدوارم ببخشه 😬

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلت چرکین شده      اعتماد هم چیزی نیست که از دست بره زود به دست بیاد   حالا بذار زمان بگذره یا اینکه به فکر خودت باش  خیلی سخته با یه نفر باشی و بهش اعتماد نداشته باشی......

اخه هم دوسش دارم هم اونو منو دوس داره عوض شده ولی من اعتمادندارم

چم

ماکارونی هستم:)نام کاربری فان هست و من اون کاربری که برامون خاطره سازی کرده نیستم (کاربرهای دو سه سال پیش متوجه هستن منظورم کدوم تاپیکه). چون کاربری قبلیم به ناحق ترکید نمیخواستم برگردم بعد یهو یاد این تاپیک افتادم و فقط به عشق خودش برگشتم و نامم برگرفته از اونه. کاربری اون خانوم ترکید ولی ازش عذرمیخوام اگه راضی نیست برای اسمم و چون نمیشه تغییر داد نام کاربری و امیدوارم ببخشه 😬
آخه بحث سر اعتماده مثلا نمیگی دهن بین بوده و عوض شده داری میگی لاشی بازی

بادخترا زیاد میگشت کل زندگیش لاس زدن بااین واون بود بعداین ک بهم زدیم گفت بخدا عوض میشم و واقعا هم عوض شد الان مطمعنم که باکسی دیگ ن حرف میزنه ن چیزی ولی نمیدونم چرا نمیتونم