2777
2789
عنوان

پوچی زندگی

359 بازدید | 29 پست

من از اوایل دوران دانشجویی دارم به خودکشی فکر میکنم،نه بخاطر شکست عشقی یا مشکلات سطحی،چون میبینم آخر زندگی بجز دویدن بیهوده هیچی نیست.. به روانپزشک هم مراجعه کردم ۴ ساله دارم دارو میخورم به دلیل افسردگی،تحصیلات دارم،شوهرم خوبه،شغلم خوبه،اما همیشه تو ذهنم بود اگه فلان اتفاق افتاد خودکشی میکنم(اتفاق بدی نیست بیشتر یه شرایط خاصیه)

الان فردا این اتفاق میفته،از صبح دو دلم برای این تصمیم..

من همیشه آرزوی مرگ کردم برای خودم 

اما الان که میخوام اقدام کنم دستم داره میلرزه،روش مد نظرم که لطفا نپرسید چیه اگه زنده بمونم یه سری عوارض داره اما احتمال زنده موندن کمتر از یک درصد..

با خودم گفتم تا فردا منتظر یه نشونه م

یه اتفاق خوب که بگم هنوز زندگی قشنگه..

لطفا نگین گناهه چون به این اعتقاد ندارم،من معتقدم نحوه مرگ هرکسی یه طوره..هزاران نفر خودکشی میکنن و نمیمیرن و اگر کسی خودکشی کرد و مرد تقدیرش بوده

یعنی روز مرگ و نحوه مرگش اون روز و به روش خودکشی بوده..

یکم بیشتر ب آدم هایی ک هنوز دوستت دارن فک کن و ب این فکر کن چقد نبودت و اینجوری رفتنت نابودشون میکنه

بگرد دنبال دلایلی ک تورو ب زندگی وصل میکنه

هیچی از هیچکس بعید نیست :) چنان نماند چنین نیز نخواد ماند. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زندگی خوبی داری ازدواج کردی چ ا میخوای خودکشی کنی هزاران نفر آرزو دارن جای تو باشند

همه زندگی این نیست،ازدواج کردم،دارم برای کنکور دکتری میخونم و کارشناسی ارشد دارم،شغل نسبتا خوب دارم،همسرم خوبه،ولی آخرش که چی؟

این همه تو زندگی تلاش کنیم و بعد یه روز بمیریم؟خب پس چرا باید زندگی کنیم و اینقدر سختی تحمل کنیم..

یکم بیشتر ب آدم هایی ک هنوز دوستت دارن فک کن و ب این فکر کن چقد نبودت و اینجوری رفتنت نابودشون میکنه ...

همیشه بهشون گفتم دوست دارم بمیرم،گفتم دوست ندارم پیر بشم،حتی گفتم واسم مراسم هم نگیرن و ..

احتمالا کسی از رفتن من ناراحت نمیشه چون میدونن خودم نمیخواستم زندگی کنم..

همیشه بهشون گفتم دوست دارم بمیرم،گفتم دوست ندارم پیر بشم،حتی گفتم واسم مراسم هم نگیرن و .. احتمالا ...

ن اتفاقا نابود میشن اینقد دور و ورم دیدم حتی اون کسی ک اینکارو کرده ادم درستی نبود ولی خونوادش داغون شدن

هیچی از هیچکس بعید نیست :) چنان نماند چنین نیز نخواد ماند. 
همه زندگی این نیست،ازدواج کردم،دارم برای کنکور دکتری میخونم و کارشناسی ارشد دارم،شغل نسبتا خوب دارم، ...

همه زندگی این نیست پس چیه . بچه دار شدی ببین  بنظرم باید لذت بردن از زندگی رو یاد بگیری یاد بگیری که هر لحظه بی تکرار تو زندگی فکر کن اگر دختری بودی معلول چ میدونم توی بچگی بهت تجاوز شده بود جای اینها بودی واقعا چکار میکردی من که یک لحظه هم نمیتونم جای همچین آدمهایی باشم و واقعا خدا بار خیلی سختی رو دوش این بنده خداها گذاشته و هیچ چیز نمیتونه جبران کنه .

ببین آخرش هرچی بشه بشه قرار نیست به خاطر اینکه زندگی تهش بهدمرگ ختم بشه تو خودت رو بکشی بدبین چرا درس خوندی؟ فکر کنن اگر قرار بود برای درس خوندن هم میگفتی درس بخونم که چی بشه آخرش مطمئن باش درس نمیخوندی چرا ازدواج کردی اگر فکر میکردی ازدواج کنم که چی بشه تهش مردن خب چرا ازدواج کنم چرا برم سرکار تهش مردن اینجوری که نمیشه که تو فکر میکنی

همه زندگی این نیست،ازدواج کردم،دارم برای کنکور دکتری میخونم و کارشناسی ارشد دارم،شغل نسبتا خوب دارم، ...

نه به گذشته فکر کن نه به آینده از لحظه ای که داری میگذرونی لذت ببر.خیلی ها ارزو شونه شرایطی که شما داری داشته باشن قدرشو بدون.باخداحرف بزن براش نامه بنویس درد دل کن سعی کن به خدا  نزدیک بشی 

زندگی خوب . شغل خوب شوهر خوب بنظرم شما از زندگی لذت بردن رو بهتون یاد ندادن اگر مثل من توی ۳۷ سالگی ...

الیته منم با نیمه گمشده ازدواج نکردم😂حتی عشق هم نبود با اینکه سنتی هم ازدواج نکردم،و به واسطه کارم میشناختمش،اما آدم خوبی بود،خانواده ش خیلی خوبن و در کل خیلی آدم منطقی و با شخصیتیه..

عزیزم به زندگی بعد از این دنیا اعتقاد داری؟ به بهشت و جهنم اعتقاد داری؟

اینو بدون آدم ها به هر شیوه ای که خودکشی کنن توی دنیای بعدی که هیچ وقت هم تموم نمیشه کل زندگی شون به همون شیوه کشته می شن ، دوباره زنده می شن و به همون شیوه هم کشته می شن این کار همش تکرار میشه... 

و حتی بوی بهشت رو هم حس نمی کنن 

اونایی که خودکشی کردن و خدا نجاتشون داده در واقع بهشون لطف کرده و یه فرصت دوباره بهشون داده 

همه زندگی این نیست پس چیه . بچه دار شدی ببین  بنظرم باید لذت بردن از زندگی رو یاد بگیری یاد بگی ...

بیشتر از همه یه وقتایی ترس نسبت به آینده دارم..ترس از دست دادن عزیزانم

ترس از نشدن اون برنامه هایی که دارم

حس خستگی از تلاش کردن

اتفاقات بد گذشته و همون کودکی..آدم همه چیز نمیشه اینجا بگه🤦‍♀️

صداهایی که از بچگیم تو ذهنم میپیچیه با خودم میگم انگار هرچی هم زندگی خوب بشه برای من قرار نیست حالم تغییر کنه قرار نیست بهتر بشم

باورت میشه حتی این دو سال اخیر اضافه وزن شدیدی هم گرفتم حدود ۳۰ کیلو اضافه وزن دارم یعنی عملا چاقم..فقط خداروشکر قدم بلنده خیلی خیلی چاق به نظر نمیرسم..از هر کارشناس تغذیه معروف که فکر کنی رژیم گرفتم و فایده نداشته

پرخوری عصبی دارم دارو هم میخورم اما چون نمیتونم آنچنان ورزش کنم وزنم کم نشده

همینم اذیتم میکنه..