2777
2789
عنوان

پوچی زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 29 پست
بیشتر از همه یه وقتایی ترس نسبت به آینده دارم..ترس از دست دادن عزیزانم ترس از نشدن اون برنامه هایی ...

چند وقت پیش یه نفر تو اینستا تولدش بود یه متن خیلی قشنگی رو کپشن کرده بود میزارم برات من خودم تا حالا از این دیدگاه به زندگی نگاه نکرده بودم امیدوارم بتونه در تو هم تغییر ایجاد کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسری رو دوست دارم ولی میدونم بهش نمی رسم چون تفاوتهایی داریم تازگی ها هم خودم به این نتیجه رسیدم که من و اون باهم باشیم بدرد هم نمی خوریم چ ن اون قدری که من پایه هستم اون نیست همش فکر میکنم بعد اون آیا بازهم عاشق میشم نمیدونم . داغ ندیدنش رو هم حاضرم تحمل کنم . چون میدونم اون خیلی پایه نیست اما دیگه نمیدونم عاشق میشم یانه 

من پسری رو دوست دارم ولی میدونم بهش نمی رسم چون تفاوتهایی داریم تازگی ها هم خودم به این نتیجه رسیدم ...

عزیزم...اگه واقعا دوستش داری یه قدمی بردار..زندگی یه باره,اگه شد که بهتر اگه نشد هم بعد حسرت نمیخوری چرا کاری نکردم..

یه حسی بهم میگه پسره دوست نداره دیگه برم دورش نمیدونم   شاید هم رفتم

نمیدونم دقیقا شرایطتون چطوریه

اما خیلی از مشکلات ما آدما حل میشد اگه راحت با هم صحبت میکردیم،به نظرم باهاش صحبت کن..اگه واقعا حسی بهش داری با توجه به سنت بچه که نیستی که بگم هوس زودگذره،قطعا سنجیده و درسته..

شاید اگه من جای شما بودم خیلی راحت تر باهاش صحبت میکردم تا نظر اونم بدونم

نمیدونم دقیقا شرایطتون چطوریه اما خیلی از مشکلات ما آدما حل میشد اگه راحت با هم صحبت میکردیم،به نظر ...

پسر خوبی بنظر میاد یه چیزهایی اون داره از من سره یه چیزهایی من دارم که از اون سره  من رو تقریبا میشناسه میدونه اهل کجام تحصیلاتم چیه کجا کار میکنم لپ کلام من بازرس شرکت اونها م اون کار مند اون شرکت همدیگه رو خیلی نمیتونیم ببینیم بواسطه شغل من

پسر خوبی بنظر میاد یه چیزهایی اون داره از من سره یه چیزهایی من دارم که از اون سره  من رو تقریبا ...

اتفاقا موقعیت خوبی دارید

اول به طور غیر مستقیم مطمئن بشید مجرده و کسی تو زندگیش نیست

و بعد میتونید با مطرح کردن یه موضوعی در چهارچوب کاری صحبت شروع کنید و بعد در ادامه به مرور زمان صمیمی تر بشین و موضوعات صحبت از مسئله کار خارج کنید

اتفاقا موقعیت خوبی دارید اول به طور غیر مستقیم مطمئن بشید مجرده و کسی تو زندگیش نیست و بعد میتونید ...

از مجرد بودنش  مطمئنم چون همین یکماه پیش کمی مونده بود بهم پیشنهاد بده متاسفانه متاسفانه من مجبور شدم محل رو ترک کنم برم جای دیگه برا همین دیگه  نمیدونم چی پیش میاد

از مجرد بودنش  مطمئنم چون همین یکماه پیش کمی مونده بود بهم پیشنهاد بده متاسفانه متاسفانه من مجب ...

زندگی سخت نکن،خدایی نکرده یه روز به خودت میای میبینی دیر شده و وارد یه رابطه یا زندگی دیگه شده

باهاش صحبت کن حتما

امیدوارم بهترینا واستون اتفاق بیفته ❤️