2777
2789

خانوما میدونید تازگیا ازمایش دادید؟هفته چنده و چقدر زمان میبره کلا 

خدایا مواظبمون باش .هوای نی نیمو داشته باش ما ک کسیو جزتو نداریم قربونت برم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۲۶ هفته آخرین باری که فعلا ازمایش گلوکز دادم اول ناشتا رفتم خون دادم شربت گلوکز خوردم ۱ساعت بعد د ...

ینی الان تازه وارد ۷شدین رفتی انجام دادن برات .من یادم رفته کی باید انجام بدم منم الان ۲۶ام

کاربری خانوم زشتو هستم .ترکیدم ...شدم زشتو 2😁😊
ماه سوم و ششم باید آزمایش بگیرن که نمی گیرن میزارن برای ماه ششم  خودم علوم آزمایشگاهی هستم حتم ...

ماه سوم‌یه ازمایش قند دومرحله ای بود که ناشتا و بعد صبحانه بود؟یا منظورتون یه ازمایش دیگه هست؟

به تستش میگن gtt یا قند سه ماهه بارداری معمولا ماه سوم و ششم تست انجام می دیم و ۱/۵ساعت زمان می بره ...

چون من هفته ۲۴هستم سه شنبه بهداشت نوبت داده خواستم بدونم خیلی طول میکشه .باید ناشتا برم؟

ماه سوم‌یه ازمایش قند دومرحله ای بود که ناشتا و بعد صبحانه بود؟یا منظورتون یه ازمایش دیگه هست؟

قند دو مرحله ای روتینه خودتون هم می تونید انجام بدین سه مرحله ای تست تحمل لشکر یا دیابت پنهانه اینو سه ماهی یه بار انجام بدین 

تو هفت ماهگیه ولی نمیدونم دقیق منم خودم باید برم یادم رفته 

من ۲۴هفته هستم بهداشت،سه شنبه بهم نوبت داده تو ۶ ماه هستش فک کنم

چون من هفته ۲۴هستم سه شنبه بهداشت نوبت داده خواستم بدونم خیلی طول میکشه .باید ناشتا برم؟

اره عزیزم باید ناشتا بری تا آخرین مرحله خونگیری هم‌که ۲ساعت زمان میبره نباید چیزی بخوری فقط میتونی آب بخوری

من ۲۶ هفته آخرین باری که فعلا ازمایش گلوکز دادم اول ناشتا رفتم خون دادم شربت گلوکز خوردم ۱ساعت بعد د ...

من ۲۴هفته هستم بهداشت گفته بیا