اللاهی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/02 تعداد پست: 485 عنوان خانوما ازمایش قند بارداری هفته چنده وچقدر طول میکشه 22714 بازدید | 32 پست خانوما میدونید تازگیا ازمایش دادید؟هفته چنده و چقدر زمان میبره کلا خدایا مواظبمون باش .هوای نی نیمو داشته باش ما ک کسیو جزتو نداریم قربونت برم 1402/09/26 | 12:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamangoli23 عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 209 به تستش میگن gtt یا قند سه ماهه بارداری معمولا ماه سوم و ششم تست انجام می دیم و ۱/۵ساعت زمان می بره و سه بار نمونه کیری داره
خانوم_زشتو2 عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 1172 تو هفت ماهگیه ولی نمیدونم دقیق منم خودم باید برم یادم رفته کاربری خانوم زشتو هستم .ترکیدم ...شدم زشتو 2😁😊
کاربر_خانوم عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 1088 من ۲۶ هفته آخرین باری که فعلا ازمایش گلوکز دادم اول ناشتا رفتم خون دادم شربت گلوکز خوردم ۱ساعت بعد دوباره رفتم خون دادم ۱ساعت بعدش بازم رفتم خون دادم یعنی ۳بار ازمایش خون دادم
خانوم_زشتو2 عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 1172 به تستش میگن gtt یا قند سه ماهه بارداری معمولا ماه سوم و ششم تست انجام می دیم و ۱/۵ساعت زمان می بره ... ماه. ششم یا هفتم کاربری خانوم زشتو هستم .ترکیدم ...شدم زشتو 2😁😊
خانوم_زشتو2 عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 1172 من ۲۶ هفته آخرین باری که فعلا ازمایش گلوکز دادم اول ناشتا رفتم خون دادم شربت گلوکز خوردم ۱ساعت بعد د ... ینی الان تازه وارد ۷شدین رفتی انجام دادن برات .من یادم رفته کی باید انجام بدم منم الان ۲۶ام کاربری خانوم زشتو هستم .ترکیدم ...شدم زشتو 2😁😊
mamangoli23 عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 209 ماه. ششم یا هفتم ماه سوم و ششم باید آزمایش بگیرن که نمی گیرن میزارن برای ماه ششم خودم علوم آزمایشگاهی هستم حتما هم ماه سوم آزمایش بدین هم ششم
کاربر_خانوم عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 1088 ینی الان تازه وارد ۷شدین رفتی انجام دادن برات .من یادم رفته کی باید انجام بدم منم الان ۲۶ام من ۵شنبه رفتم که اونروز ۲۵هفته و ۶روزم بود
کاربر_خانوم عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 1088 ماه سوم و ششم باید آزمایش بگیرن که نمی گیرن میزارن برای ماه ششم خودم علوم آزمایشگاهی هستم حتم ... ماه سومیه ازمایش قند دومرحله ای بود که ناشتا و بعد صبحانه بود؟یا منظورتون یه ازمایش دیگه هست؟
avaybaran عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 6577 قند سه مرحله ای تقریبا چند ساعتی نیازه ک از 24هفته تا 30هفته مهلت میدن و پودر باید بخوری خانوم علی آقا..👩❤️👨. مامان دوتا گل پسر آرمان، آریا👨👩👦👦
اللاهی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/02 تعداد پست: 485 به تستش میگن gtt یا قند سه ماهه بارداری معمولا ماه سوم و ششم تست انجام می دیم و ۱/۵ساعت زمان می بره ... چون من هفته ۲۴هستم سه شنبه بهداشت نوبت داده خواستم بدونم خیلی طول میکشه .باید ناشتا برم؟ خدایا مواظبمون باش .هوای نی نیمو داشته باش ما ک کسیو جزتو نداریم قربونت برم
mamangoli23 عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 209 ماه سومیه ازمایش قند دومرحله ای بود که ناشتا و بعد صبحانه بود؟یا منظورتون یه ازمایش دیگه هست؟ قند دو مرحله ای روتینه خودتون هم می تونید انجام بدین سه مرحله ای تست تحمل لشکر یا دیابت پنهانه اینو سه ماهی یه بار انجام بدین
اللاهی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/02 تعداد پست: 485 تو هفت ماهگیه ولی نمیدونم دقیق منم خودم باید برم یادم رفته من ۲۴هفته هستم بهداشت،سه شنبه بهم نوبت داده تو ۶ ماه هستش فک کنم خدایا مواظبمون باش .هوای نی نیمو داشته باش ما ک کسیو جزتو نداریم قربونت برم
کاربر_خانوم عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 1088 چون من هفته ۲۴هستم سه شنبه بهداشت نوبت داده خواستم بدونم خیلی طول میکشه .باید ناشتا برم؟ اره عزیزم باید ناشتا بری تا آخرین مرحله خونگیری همکه ۲ساعت زمان میبره نباید چیزی بخوری فقط میتونی آب بخوری
اللاهی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/02 تعداد پست: 485 من ۲۶ هفته آخرین باری که فعلا ازمایش گلوکز دادم اول ناشتا رفتم خون دادم شربت گلوکز خوردم ۱ساعت بعد د ... من ۲۴هفته هستم بهداشت گفته بیا خدایا مواظبمون باش .هوای نی نیمو داشته باش ما ک کسیو جزتو نداریم قربونت برم