2777
2789
عنوان

هنوز لباس بچه اندازمه😐🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 18 پست
شوهرمم همینو می گه . خصوصا که ازم کوچیکتره و بزرگتر نشون میده میگه تو مثل بنجامین باتنی😂 ولی خودم ...

تو همین نینی سایت شنیدم معجون ابن سینا برا چاقی خوبه البته نمدونم منع مصرف برای کسی داره یا نه ولی میخوام شروع کنم مصرفش رو.

خیی بده من ۲۲سالمه شاغلم هرکی سرکار میبینتنم میگه تو باید الان مدرسه باشی😐💔😂

🌕🌔🌓🌒🌑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو همین نینی سایت شنیدم معجون ابن سینا برا چاقی خوبه البته نمدونم منع مصرف برای کسی داره یا نه ولی م ...

منم دقیقا لیسانس گرفته بودم استخدام شدم همکارام فکر می کردن دبیرستانیم😂

والا من خیلی تلاش کردم تحت نظر متخصص تغذیه رژیم چاقی گرفتم طی شیش ماه فقط ۲٫۵ کیلو اضافه شد. کلا من نهایت وزنم ۴۵ هست‌. هر روزم برنج می خورم. کافیه یه روز یکم کمتر بخورم یا مریض شم وزنم باز می افته

باشگاه و ورزشم لاغرم می کنه هر چقدرم بخورم فرقی نداره. ولی به خاطر سلامتی ورزش می کنم

مخمر ابجو هم دکتر داد واسه چاقی اونم خودم باز گرفتم بخورم

ولی این معجونا رو اصلا تست نکن

اگثرا با کم کار کردن و پر کار کردن تیرویید باعث چاق شدن و لاغر شدن میشن و خطرناکه