تو دیوار آگهی زده بود سه چهار هفته پیش تو روبیکا بهش پیام دادم تازه دیروز جواب داده اول گفته برای ثبت نام ۳۵ تومن واریز کنید هر بسته ۴ میلیون میدن که بایدتو یک هفته هر بسته ایی تموم شه یعنی ماهی ۱۶ میلیون میشه بعد گفته کد ملی و ادرس هم بفرست نظرتون کلاه برداریه یا نه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اسمم کامل سیو نشده نوشتم( صلوات بفرستین برای خودتون) ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
کلاهبرداریه مطمئن باش دقیقا مثل همین چندسال پیش برام پیش اومد پولمو خورد دیگ هم جواب نداد .خدا ازش نگذره چی تو سرم میگذشت فکر میکردم دیگ از بی پولی خلاص میشم با بسته بندی