سلام من و شوهرم فرهنگی هستیم سنتی ازدواج کردم از اول عقد حسی بهش نداشتم و یه جورایی خانوادم اصرار کردن . با اینکه پسر خوبیه و مشکلی تو اخلاقش نداره بعد گذشت چهار سال من هنوز بهش حسی ندارم و دوسش ندارم. دوس ندارم ازش بچه داشته باشم. دوس دارم از کسی که دوسش دارم بچه داشته باشم. میخوام طلاق بگیرم فقط به خاطر اینکه دوسش ندارم هرکاریم کرد و کردم نتونستم دوسش داشته باشم. اما بابام تازگیا سرطان گرفته و میترسم غصه بخوره براش بد باشه. چیکار کنم موندم...
کاش همون دوره عقد جدا میشدی ولی الانم مشکلی نیس زندگیه اینجوری فایده نداره یه سریا آدمم های خوبی ان ولی به دل نمیشینن...ایشون چی ایشون حسش چجوریه به شما
سلام بر کسانی که قلب انسان ها را امانت الهی میدانند..:)❤️🩹
فعلا بفکر بابات باشه درمان شد بعدا اسم طلاق بیار چون منم بابابزرگم مریض بود داشتم طلاق میگیرفت البته دور از جون بابات گوش شیطان کر..بابابزرگم به عمه ام گفته بود من از بس جوش و ناراحتی فلانی ..منو...رو میخورم آخر میمیرم راستم گفت خدابیامرز
لطفا برای سلامتی مامان و بابام و داداشام یه صلوات بفرستین❤💋برای دوقلواهامم و پسرم هم دعا کنید😍خودم دیدم که دعای نی نی سایتا میگیره❤💋
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.