2777
2789
عنوان

ازمایش غربالگری با ریسک متوسط

| مشاهده متن کامل بحث + 2838 بازدید | 121 پست

تورو خدا نترسید

من غربالگری اولم مشکل داشت دومی هم همینطور امینو هم دادم تو مشهد گفت مشکل داره نامه دادن سقط کنمیش یه دکتر تو مشهد دوباره ازمایش دادم فرستادن مرکز رویان گفت سالمه

الانم یه دختر سالم شکر خدادارم

فقط ۲ماه زجر کشیدم و گریه کردم

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوشنبه میخوام برم بدم.

منم دوشنبه میدم چند هفته ای ؟عدد ان تی چند بود

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
تورو خدا نترسید من غربالگری اولم مشکل داشت دومی هم همینطور امینو هم دادم تو مشهد گفت مشکل داره نامه ...

آمینو مگه حطا داره؟آخی خداروشکر که نگهش داشتی

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
آمینو مگه حطا داره؟آخی خداروشکر که نگهش داشتی

نمی دونم به خدا

بهترین مرکز و بهترین پزشکم رفتم

واقعا ایمان اوردم دستگاهاشون زیادم دقیق نیست

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
هم کواد مارکر که واسه انومالی هست هم اون ازمایش ان تی که اسمش یادم نیست

منم بارداری اولم فقط دو مرحله غربالگری رو دادم خداروشکر خوب بود اینم فک کردم مثه قبلیه

نمی دونم به خدا بهترین مرکز و بهترین پزشکم رفتم واقعا ایمان اوردم دستگاهاشون زیادم دقیق نیست

سلفری از آمینو دقیق تره درسته؟

تورو خدا نترسید من غربالگری اولم مشکل داشت دومی هم همینطور امینو هم دادم تو مشهد گفت مشکل داره نامه ...

آزمایش چی دادین دفعه آخر برای آمینو پیش کی رفتین.منم مشهدم میخوام برم .ژنتیک نسل فردا .شما کجا آزمایش دادین

من ۱۳ هفته ودوروز.عدد ان تی ۲.۱۷بود😢

ان شالله که سالم باشه همین جا بیای خبر خوش بدی 💓بارداری اولته؟چند سالته

نمیدونم که ولی اگه ته دلت نگرانی سلفری بده و راحت شو

اره مجبورم دیگه