2777
2789
عنوان

دوستم خیلی کله شقه

218 بازدید | 58 پست

با یه پسره دوست شده از خودش کوچیک تره 

بعد اصلا برای شهر و استان دیگس .

خانوادش هم سخت گیره ، حالا فهمیدن میخواستن گوشی رو بگیرن به زور نذاشته اینا 

حالا پسره میخواد بیاد ببینش ، میگش برات سوپرایژ دارم می‌خوام ببرمت یه شهری نزدیک شهر خودتون ؛ کلا ۱ ماهه با پسره آشنا شده ، اصلا حس خوبی به پسره ندارم ،

با دوستم رله هزار تا دوست دختر داره ، چند تا از اونا هم متاهلن:/ هرچی میگمش بابا پسره آدم خوبی نیست نمی‌فهمه تازه باهاش شهر دیگه ای هم میخواد بره 

نمی‌دونم واقعا چی کارش کنم , پسره هی قربون صدقش 

می‌ره اینم مث احمقا باورش شده چ پسر خوبیه 

واقعا نمی‌دونم چی کارش کنم نره باهاش شهر دیگه هوف ، شهرمون تا شهری که میخواد بره ۱۰ مین راهه به بهونه اینکه دانشگاه میخواد بره 

راه حلی دارین منصرفش کنم ؟! 

دوستم ۱۹ سالشه 

پسره اخرای ۱۷ ساله 

شاید عاشقم بودیم اما از وابستگی بود :)!

برگام😐😶بچه ۱۷ ساله کی وقت کرده دوس دختر ک هیچی..با زن متاهل باشع؟😐😑

کجا چنین شتابان

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برگام😐😶بچه ۱۷ ساله کی وقت کرده دوس دختر ک هیچی..با زن متاهل باشع؟😐😑 کجا چنین شتابان

همینو بگووووووو هی بهش میگم بابا طرف با تو رله ، هزار تا هم دختر متاهل و مجرد دورشه نمی‌دونم چرا نمی‌خواد بفهمه

دلم نمیخاد اینو بگم ولی این تا سرش به سنگ نخوره نمیفهمه نرود میخ اهنی در سنگ🥲🥲🥲🥲🥲

ی بار سرش خورد به  سنگ ولی خب اون مجازی لود 

هی میگمش بابا نکن نمیفهمه واقعا نمیدونم چی کارش باید کنم :/ 

مامان باباش اکر‌بفهمن خو ...

ی بار سرش خورد به  سنگ ولی خب اون مجازی لود  هی میگمش بابا نکن نمیفهمه واقعا نمیدونم چی ک ...

مجازی به درد نمیخوره چون پسره با یه ببخشید سر تهشو هم میاره باید حضوری باشه 

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

همینو بگووووووو هی بهش میگم بابا طرف با تو رله ، هزار تا هم دختر متاهل و مجرد دورشه نمی‌دونم چرا نمی ...

تا سرش به سنگ نخوره همون حرف خودشه

نصیحتای شمام از نظرش بیجا و پوچه😐احتمالا هم الان بر این باوره که شما بدش رو میخاین 

نمیدونم چجور عقلش کشیده با پسرر ۱۷ ساله رفته تو رابطه

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25
مجازی به درد نمیخوره چون پسره با یه ببخشید سر تهشو هم میاره باید حضوری باشه 

حالت میخواد حضوری بره بابا اصلا طرف مورد اعتماد نیست اصلااااا ، تازه از قوم و قشر خودمون هم نیست ، از استان دیگس ، ۱ ماهه هم آشنا شدن پوف

تا سرش به سنگ نخوره همون حرف خودشه نصیحتای شمام از نظرش بیجا و پوچه😐احتمالا هم الان بر این باوره ک ...

واقعا راسته میگن عقل نباشد جان در عذاب است 🥲🥲🥲🥲

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

حالت میخواد حضوری بره بابا اصلا طرف مورد اعتماد نیست اصلااااا ، تازه از قوم و قشر خودمون هم نیست ، ا ...

کاش دوستت دم دستم بود همچین میزدمش یکی از من میخورد یکی از دیوار بگو اخه منگل بخاد ازت استفاده کنه چه گلی میخای سر بگیری آخههههههههههه

تا سرش به سنگ نخوره همون حرف خودشه نصیحتای شمام از نظرش بیجا و پوچه😐احتمالا هم الان بر این باوره ک ...

دقیثا هی میپره بهم میگه دلشوره نده استرس نده 

به اسم اینکه پسر دیگه ۱۸ سالشه دوازدهمه و ال و بل اینا رفته تو رابطه زبونم مو در آورد 

حالت میخواد حضوری بره بابا اصلا طرف مورد اعتماد نیست اصلااااا ، تازه از قوم و قشر خودمون هم نیست ، ا ...

منظورم اینه حضوری خیانت این یارو رو ببینه بلکه سر عقل بیاد

کاش دوستت دم دستم بود همچین میزدمش یکی از من میخورد یکی از دیوار بگو اخه منگل بخاد ازت استفاده کنه چ ...

خرهههه خررررر تازه شهر دیگه هم میخواد برههههه 

پسره هم میگش اومدم بوسه میکنم بغلت میکنم 

نمی‌دونم واقعا باید چ کنم 

دقیثا هی میپره بهم میگه دلشوره نده استرس نده  به اسم اینکه پسر دیگه ۱۸ سالشه دوازدهمه و ال و ب ...

عزیزمممم😂😂میدونم چقدر حرص میخوری

آروم باش