2777
2789
عنوان

طلاق

133 بازدید | 8 پست

باباش گفته میام وپسرمون رو ببینم گفتم ببینین نه ،ببرین  جواب داده حیف اسم مادر روی شماست اگه شرایطشو داشتم 1 لحظه نمیزاشتم دست شما سگ محبتش بیشتر از شماست که اسمتو میزاری مادر همش میگی ببریدش باقی زنا مهرشونو میبخشن که بچشون با شما باشه  و بعد شما....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

گرفتم طلاق،2 ساله خونه زندگیش رو رها کرده و ترک کرده و خیانت

بچه ام داری دقیقا شرایط من داری منم وضع بدی دارم طرفم نیست یک سال قبلش خیانت کرد بعدش اومدم خونه پدرم یک ساله چطوری برای طلاق درخواست دادی میشه بگی

بچه ام داری دقیقا شرایط من داری منم وضع بدی دارم طرفم نیست یک سال قبلش خیانت کرد بعدش اومدم خونه پدر ...

اره کاملا توافقی ولی اگه‌میخوای ثابت کنی که نیست از این طریق میشه ، عسر حرج یعنی شرایط زندگی برات سخت شده استشهادیه جمع کن که از تاریخ فلان نیست به پلیسم میتونی زنگ‌ بزنی که برات گذارش تهیه کنه که نیست

اگرم که نفقه نمیده شکایت ترک انفاق کن 

بچه ام داری دقیقا شرایط من داری منم وضع بدی دارم طرفم نیست یک سال قبلش خیانت کرد بعدش اومدم خونه پدر ...

ولی کاش خونه رو ترک نمیکردی اشتباه کردی ترک خونه کردی من اصلا ترک نکردم