2777
2789
عنوان

ای وای مادرم😭😭😭

833 بازدید | 41 پست

امشب آسمان در سکوت است، ماه گویی پرده سیاه بر چهره کشیده است. ستارگان دیگر سوسو نمی‌زنند. شب پرکان غمزده در کلبه انزوا و ‏تن‌هایی به انتظار پریدنی آزاد نشسته‌اند. نخلستان‌های مدینه بر دل داغ دیده علی می‌گرید و نسیم شبانگاه ناله‌هایشان را به فراسوی سینه ‏سوخته آسمان می‌رساند‎.

بقیع امشب میزبان است، میزبان جگرگوشه محمد و چراغ فروزان زندگی علی.

مدینه امشب در سکوتی سهمگین در عمق جان می‌گرید و داغی آتشین بر دل دارد. کوچه‌های شهر دیگر صدای گام‌های فاطمه را ‏نمی‌شنوند. خانه علی که زندگی فاطمه را بر جان خویش حک کرده بود امروز صفحه تازه‌ای را نگشوده و خاطرات جاودان گذشته را ‏محفوظ می‌دارد‎.

در‌های چوبی خانه دیگر دستان پر مهر و صفای فاطمه را بر خویش احساس نمی‌کند. فضای خانه، خالی از صورت پر مهر مادری و همسری ‏فاطمه است، فقط صدای سوزناک کودکانی که در فقدان پناهگاه خود می‌گریند این سکوت سهمگین را می‌شکند و علی بی قرار از رفتن ‏پشتیبان و شمع خانه‌اش‎.😭🖤

بخشودگی اهل گنه درصف محشر/وابسته به یک گردش چشمان حسین است🖤🖤

بانو نمی یابیمت ، اما کنار تو گریه مرسوم است ، مگر می توان پهلوی تو بود و

شکسته نبود . نام خود را خصم ، داغ ننگ زد / دید بار شیشه داری ، سنگ زد

شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) تسلیت

🌻🌻🌻🌻

🌻🌻🌻🌻

فاطمه جان، سنگ‏ها بر سوگ تو ندبه می‏خوانند؛ در غروبی که شاخه‏ات را شکسته بودند.

🌻🌻🌻🌻

امشب، جای پای دوست، در خانه خالی است و ترنم مهربانی، بی‏حدیث حضور او، خاموش است.

🌻🌻🌻🌻

... علی، شبانه یاس می‏کارد! شبانه، داغ دلش را به خاک می‏گوید؛ اگرچه فردا صبح، از سمت خانه همسایه بوی نان آید.

عالم فدای چادر خاکی تو، عالم فدای ناله‌های شب و روز تو… و جان من فدای مهربانی تو که بی‌شک به من ناقابل هم خواهد رسید. مرا دریاب که بی مهر تو هیچ هستم. السلام علیک یا فاطمه الزهرا (س)…🖤🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشک می ریزد علی مانند رود

بر تن زهرا: گل یاس کبود

گریه کن زیرا که دُخت آفتاب

بی خبر باید بخوابد در تراب

این گل یاس است و روح یاسمین

این امانت را امین باش ای زمین

نیمه شب دزدانه باید در مغاک

ریخت بر روی گل خورشید، خاک😭😭😭😭

یا علی رفتم بقیع اما چه سود / هر چه گشتم فاطمه آنجا نبود

یا علی قبر پرستویت کجاست / آن گل صدبرگ خوشبویت کجاست

هر چه باشد من نمک پرورده ام / دل به عشق فاطمه خوش کرده ام

عرض تسلیت به مناسبت فرا رسیدن ایام فاطمیه😭😭💔💔

آجرک الله یا صاحب الزمان عج الله 🖤

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

تعلیق نشم اخه دیگه والا شماره ندارم  ایا کودک همسری محسوب نمیشه

قدیم این شکل بوده 

مادربزرگ های خود من که تازه برای خیلی سال های پیش نیس ۱۳ سالگی ازدواج کردن 

بعلاوه اینکه شما خانوم حضرت زهرا رو با کودک نمیتونید نعوذ بالله مقایسه کنید جایگاهی که حضرت داشتن و عقل و ....همه اش مثل تصورات ما نیس 

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

به نیت حاجت دلتون و سلامتی و  تعجیل در ظهور حضرت :

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

به نام خداوند رحمتگر مهربان

إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ ﴿١﴾ 

ما تو را [چشمه] كوثر داديم (۱)

فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانْحَرْ ﴿٢

پس براى پروردگارت نماز گزار و قربانى كن (۲)

إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ الْأَبْتَرُ ﴿٣

دشمنت‏ خود بى‏ تبار خواهد بود (۳)