2777
2789

هر چی تمرین می کنم ریلکس باشم نمیشه هر چی می خوام آروم باشم فشارهای زندگی تحمل کنم خوش باشم نمیشه که نمیشه....واقعا واقعا نمیشه کم آوردم 

می خوام دیگه دارو بخورم تا دووم بیارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما حتما حتمااااا برو دکتر . من خیلی وقته قصدم بود برم اما نمیشد ک نمیشد تا اینکه بعد ی دعوای مفصل با همسرم بلند شدم رفتم پیش دکتر رابرت فرنام . دوتا دارو داد و من الان کاملا آرومم و بیخیال

دخترم دنیام❤️

اول باید بری دکتر منم اینجوری بودم رفتم دکتر ملوم شد میگرن عصبی دارم اصلا داغون بودم بهم رهاکین با ی سری قرص دیگ یادم نی داد میخورم یجوری اروم میشم نمیدونم کی خوابم میبره و کجام 

اول باید بری دکتر منم اینجوری بودم رفتم دکتر ملوم شد میگرن عصبی دارم اصلا داغون بودم بهم رهاکین با ی ...

من اصلا سر درد و این چیزا ندارم فقط صبرم و تحملم خیلی کم شده و عصبی و سریع داد و فریاد می کنم به‌خصوص دیگه بخوام پریود شم یا دوران پریودی در حد جنون می رم 

من اصلا سر درد و این چیزا ندارم فقط صبرم و تحملم خیلی کم شده و عصبی و سریع داد و فریاد می کنم به‌خصو ...

میگرن عصبی سردردیه ک وقتی از شدت عصبانیت به جنون میرسی میاد سراغت ،منم همینجوریم تحمل و صبر ندارم و همش میخام بیخود دعوا بکنم یا الکی عصابم خورد میشه ...یه دکتر برو حتما