بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حتما حتما حتمااااا برو دکتر . من خیلی وقته قصدم بود برم اما نمیشد ک نمیشد تا اینکه بعد ی دعوای مفصل با همسرم بلند شدم رفتم پیش دکتر رابرت فرنام . دوتا دارو داد و من الان کاملا آرومم و بیخیال
اول باید بری دکتر منم اینجوری بودم رفتم دکتر ملوم شد میگرن عصبی دارم اصلا داغون بودم بهم رهاکین با ی سری قرص دیگ یادم نی داد میخورم یجوری اروم میشم نمیدونم کی خوابم میبره و کجام
اول باید بری دکتر منم اینجوری بودم رفتم دکتر ملوم شد میگرن عصبی دارم اصلا داغون بودم بهم رهاکین با ی ...
من اصلا سر درد و این چیزا ندارم فقط صبرم و تحملم خیلی کم شده و عصبی و سریع داد و فریاد می کنم بهخصوص دیگه بخوام پریود شم یا دوران پریودی در حد جنون می رم
من اصلا سر درد و این چیزا ندارم فقط صبرم و تحملم خیلی کم شده و عصبی و سریع داد و فریاد می کنم بهخصو ...
میگرن عصبی سردردیه ک وقتی از شدت عصبانیت به جنون میرسی میاد سراغت ،منم همینجوریم تحمل و صبر ندارم و همش میخام بیخود دعوا بکنم یا الکی عصابم خورد میشه ...یه دکتر برو حتما