nargesh مدیر استارتر عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 5447 عنوان برا بابام فانحه میفرستید .. 91 بازدید | 8 پست تروخدا براش فاتحه بفرستید امروز سومش .. دعا کن تو خوابم بیاد .. چیکار کنم ییاذ به خوابم دلم براش تنگ شده اخه شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍❤️🐕 1402/09/25 | 23:00 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nargesh مدیر استارتر عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 5447 خدا رحمتشون کنه🖤 ممنونم خدارفتگان شماهم بیامرزه شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍❤️🐕
مامانبزرگپانیذ عضویت: 1397/04/01 تعداد پست: 16882 برای شادی روح شون صدتا صلوات میفرستم ان شاءالله سرسفره حضرت علی علیه السلام محشورشوند.....الهی آمین لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین
nargesh مدیر استارتر عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 5447 برای شادی روح شون صدتا صلوات میفرستم ان شاءالله سرسفره حضرت علی علیه السلام محشورشوند.....الهی آمین& ... ممنونم چیکار کنم بیاد تو خوابم دلم خیلی تنگ شده براش شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍❤️🐕
مامانبزرگپانیذ عضویت: 1397/04/01 تعداد پست: 16882 ممنونم چیکار کنم بیاد تو خوابم دلم خیلی تنگ شده براش شب که میخوابی براش چهارقلدیا آیت الکرسی بخون البته اموات به خواست خدابه خواب عزیزهاشون میآن ان شاءالله بحق حضرت فاطمه الزهرا امشب به خواب تون بیاد....الهی آمین لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین
nargesh مدیر استارتر عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 5447 خدا بهتون صبر بده،روحش قرین آرامش باشه فاتحه خوندم ممنونم شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍❤️🐕
nargesh مدیر استارتر عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 5447 شب که میخوابی براش چهارقلدیا آیت الکرسی بخون البته اموات به خواست خدابه خواب عزیزهاشون میآن ا ... ممنون شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍❤️🐕