2777
2789
عنوان

برا بابام فانحه میفرستید ..

86 بازدید | 8 پست

تروخدا براش فاتحه بفرستید امروز سومش .. دعا کن تو خوابم بیاد .. چیکار کنم ییاذ به خوابم دلم براش تنگ شده اخه 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای شادی روح شون صدتا صلوات میفرستم ان شاءالله سرسفره حضرت علی علیه السلام محشورشوند.....الهی آمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
برای شادی روح شون صدتا صلوات میفرستم ان شاءالله سرسفره حضرت علی علیه السلام محشورشوند.....الهی آمین& ...

ممنونم چیکار کنم بیاد تو خوابم دلم خیلی تنگ شده‌ براش 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
ممنونم چیکار کنم بیاد تو خوابم دلم خیلی تنگ شده‌ براش 

شب که میخوابی براش چهارقلدیا آیت الکرسی بخون البته اموات به خواست خدابه خواب عزیزهاشون میآن 

ان شاءالله بحق حضرت فاطمه الزهرا امشب به خواب تون بیاد....الهی آمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
خدا بهتون صبر بده،روحش قرین آرامش باشه فاتحه خوندم

ممنونم

شب که میخوابی براش چهارقلدیا آیت الکرسی بخون البته اموات به خواست خدابه خواب عزیزهاشون میآن  ا ...

ممنون