2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وکلات چرا خوب نیس؟

چون امنیت شغلی ندارن و یه شغل ازاده باید صبح تا شب در حال تلاش باشی 

ولی سردفتری یه شغل راحت و بدون دردسره 

حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉
نه  سردفتری

عه پس چیه هی میگن سردفتری برای خانما نیست و اینا برای این که بری تو این شغل باید چ رشته ای رو برداری و بدی و کلا اگ اطلاعاتی درباره ی اینادارین بگین و حقوقش

عه پس چیه هی میگن سردفتری برای خانما نیست و اینا برای این که بری تو این شغل باید چ رشته ای رو برداری ...

دفتر ازدواج و طلاق برای خانوما نیست 

باید لیسانس حقوق داشته باشی بعد آزمون سردفتری بدی اگه قبول شدی میشی سردفتر در آمدش هم متغیره ثابت نیست 

ازمونشم سخته و تعداد کم قبول میشن هر سال هم برگذار نمیشه

دفتر ازدواج و طلاق برای خانوما نیست  باید لیسانس حقوق داشته باشی بعد آزمون سردفتری بدی اگه قبو ...

عزیزم ی سوال داشتم رشته حقوق ک فوق دیپلم داره ینی کاردانی ینی اگ کسی دولتی تو کنکور بیاره خب دانشگاه های دولتی ک کاردانی ندارن باید چکار کنهه؟

ینی اول فوق و میگیرن بعد میرن لیسانس یا چی؟

عزیزم ی سوال داشتم رشته حقوق ک فوق دیپلم داره ینی کاردانی ینی اگ کسی دولتی تو کنکور بیاره خب دانشگاه ...

دانشگاه دولتی پیوسته میخونی مستقیم لیسانس میگیری 

کاردانی به درد نمیخوره