2777
2789
عنوان

ازدواج

131 بازدید | 13 پست

از ازدواجتون راضی هستین ؟

اسم کاربریم :فاطماگل اسم ی سریال ترکی بود که دوسش داشتم 😁مخالف ازدواج در سن کم.اگه با نظرم الکی مخالفی (دنبال دعوایی ) ممنون میشم ریپ نزنی  گیسامو ول کن تا گیساتو ول کنم 😒😶

قسمتم نشده

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه زیادهیچکی همسرخدابیامرزم نمیشه

عزیزم 💔

اسم کاربریم :فاطماگل اسم ی سریال ترکی بود که دوسش داشتم 😁مخالف ازدواج در سن کم.اگه با نظرم الکی مخالفی (دنبال دعوایی ) ممنون میشم ریپ نزنی  گیسامو ول کن تا گیساتو ول کنم 😒😶
اره الانم مسافرتیم

به به خوش بگذره 

تنها خوبیش در دنیاشکاک نبودنش بوده اگر پول داره خسیسه انتظار داره خرج نکنه اما بهترین براش بپزی یا بپوشه اعصابش ک یکسره داغونه یکسره سربچها غر میزنه هرچند کمی حق داره پسرم اعصاب برای هیچ کدوم نذاشته دست بزنم سالی یکبار داره اما تازگی میزنم دیگه جرات نداره حالا موندم باید راضی باشم یا ناراضی؟؟

تنها خوبیش در دنیاشکاک نبودنش بوده اگر پول داره خسیسه انتظار داره خرج نکنه اما بهترین براش بپزی یا ب ...

خوب صبوری 

خوب صبوری 

چکاری از دستم بر میاد عزیزدلم وقتی حمایت مالی و خانواده نداری وقتی پای ۳ تا بچه وسط باشه مجبوری بسوزی و بسازی تا بچها آسیب نبینن همش ریختم توی دلم ک جنگ نشه بدترین قسمت بی حق و منظورش هست میگه برام چکار کردی بگو تو چکار کردی نه تفریحی نه غذا درست و حسابی انتظار داره من جون بدم براش نازک تر از گل نگم  میدونی بدترین قسمتش رفتن عمرم بدون دلخوشی و شادی بود 

چکاری از دستم بر میاد عزیزدلم وقتی حمایت مالی و خانواده نداری وقتی پای ۳ تا بچه وسط باشه مجبوری بسوز ...

بمیرم برات امیدوارم حل بشه خیلی سخته 

بمیرم برات امیدوارم حل بشه خیلی سخته 

خدا نکنه انشالله همیشه سلامت باشی عزیزم نمیشه گلم پا ب سنم ک میذاره بدترم داره میشه واقعا سخته وقتی با هزار امید میای اینطوری ضربه میخوری اگر عزیزم اذواج نکردی قشنگ چشاتو باز کن

ک انشالله جفت مناسب خودت رو پیدا کنی با کسی اذواج کن ک هم رفتارو اخلاق  داشته باشه هم خسیس نباشه 

خدا نکنه انشالله همیشه سلامت باشی عزیزم نمیشه گلم پا ب سنم ک میذاره بدترم داره میشه واقعا سخته وقتی ...

نامزد بودم جدا شدم مرسی❤️✨