2777
2789

یهو یادشون افتادم

چقدر سم بودن

یه دبیر داشتیم اقا بود خیلی هیز بود قشنگ میومد تو صورتامون لامصب :/// هرر چی فاصله میگرفتیم فایده نداشت...🤐😶‍🌫️🤢

بیهوده است مجادله بر سر اثبات دیانت یا بی دینی آدمها!کسی که دروغ نمی گوید ,کسی که مهربان و با انصاف است,کسی که از رنج دیگران اندوهگین می شودواز شادمانی دیگران شاد است...کسی که انسان را و پرنده راو گیاه را وزمین را ,محترم می دارد,به مقصد رسیده است...از هر راهی که رفته باشد!

خانم ریاضی خیلی بد بود میگفت باید شاهنامه حفظ کنید معلم ادبیات بود 

خانم لطیفی خیلی بد جنس بود تقلب هامونو میداد دفتر معلم ریاضی بود 

خانم فارسی اصلا معلوم نبود چی میگه هیچ کس درساشو نمیفهمید معلم عربی بود

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک آقا ویک خانوم که حلالشون نمیکنم  تا روز قیامت که خدا بینمون قضاوت کنه هنوز که هنوزه کابوسش ...

خانم حفظی معلم محیط و زمین 

کوتوله بود بهش میگفتیم پپسی 😆😆

رسیدن بهش سخته ولی من خیلی قوی ام

طرف دبیر ورزش بود تو کلاس گیر میداد نخوابید حرف نزنید

اینقدر که این حساس بود دبیر ریاضی نبود 😂😂

از مردمی که تولدِ یک کودک را سرگرمی و زندانِ یک سگ را دلگرمی و قفسِ بلبل را موسیقی می‌پندارند عشقی فوران نخواهد شد:))! غزال هستم🙂💃اینکه چی بودم و چی شدم گردنِ من هه ولی اینکه چی بودی و چیشدی رو گردنِ من ننداز🙂 در کشوری که تاکسی هایش با یک زن تکمیل میشوند ولی با سه نفر مرد منتظر میماند امیدی به پیشرفت نخواهد بود،،،! سعدی کجایی که ببینی بنی آدم به یک ور همدیگه هم نیستند🌚

یه دبیرزیست داشتیم خیلی بخودش میرسید ارایش کامل پاشنه بلند ..همیشه صدای کفشش تومخمون بود ..ایشون میومدخیلی ریلکس درسشو میدادازروکتاب یک واو هم جانمینداخت ..سرکلاس ایشون بچه ها اصلا گوش نمیدادن و فقط حرف میزدن و بازی هرکاری دوس داشتن خلاصع ...واکنش ایشون خیلی ریلکس بدون اینکه به این چیزاتوجه کنه یاحتی تذکرریزو هشداری بده ...نتیجه اینکه من وچندنفردیگه که حسابی خرخون بودیم ازین وضعیت وکلاس این خانوم نفرت داشتیم ..البته من خرخون نبودم من فقط درسو سرکلاس گوش میدادمویادمیگرفتم بعدش دیگه نمیخوندم ..اینجورشدکع اون سال زیست ۱۲.۷۵ شدم و باکلاسیا و ..۱۶ ردکرد .

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
خانم ریاضی خیلی بد بود میگفت باید شاهنامه حفظ کنید معلم ادبیات بود  خانم لطیفی خیلی بد جنس بود ...

خدایی نمیدونم چرا یه عده از این معلما این طور بودن

خودشون دل به درس دادن نمیدادن بعد ما ادم بده میشدیم

انگار ارث پدرشونو میخواستن

بیهوده است مجادله بر سر اثبات دیانت یا بی دینی آدمها!کسی که دروغ نمی گوید ,کسی که مهربان و با انصاف است,کسی که از رنج دیگران اندوهگین می شودواز شادمانی دیگران شاد است...کسی که انسان را و پرنده راو گیاه را وزمین را ,محترم می دارد,به مقصد رسیده است...از هر راهی که رفته باشد!
خدایی نمیدونم چرا یه عده از این معلما این طور بودن خودشون دل به درس دادن نمیدادن بعد ما ادم بده میش ...

عقده ای بودن

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
معلم دینیمون چهار تا حرف میزد ۲۰ تا تف مینداخت تو صورتمون یعنی اصلا یه وضعی  همیشه خدا هم مقنعش ...

🤣🤣🤣🤣🤣

یه دبیرزیست داشتیم خیلی بخودش میرسید ارایش کامل پاشنه بلند ..همیشه صدای کفشش تومخمون بود ..ایشون میو ...

عجبااا🚶‍♀️🤦🏻‍♀️

یه معلمی هم داشتیم تاریخ جغرافیا درس میداد خیلی بی اعصاب بودیادم سینه ها بزرگی داشت وقتی میخواست درس بده از سینه هاش استفاده میکرد مثلا دست میزاشت رو سینه ها میگفت کوهایی شمالی که به کوههای جنوبی به واسطه ابهای مثلا فلان جا متصل میشوند یعنی خدا شاهده من فقط با سینه هاش درس یادمیگرفتیم 

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه 
یه معلمی هم داشتیم تاریخ جغرافیا درس میداد خیلی بی اعصاب بودیادم سینه ها بزرگی داشت وقتی میخواست درس ...

,🤐🤐🤐😂😂🤣