2777
2789
عنوان

رژیم/عادت ماهانه

211 بازدید | 15 پست

سلام من تنبلی تخمدان دارم دیر به دیر پریود میشدم ،سمت دارو و دکتر هم نرفتم بجاش اصلاح سبک کردم و تا الان ۶ کیلو کم کردم و هر ماه پریود میشم ولی نمیدونم چرا خونم تیره و کمه،کسی مشکل من رو داشته؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دیگه💖 گفتی شس کیلو کم کردی و الان هر ماه عادت میشی💖

کالری شماری میکنم گلم ،وزنت هرچقدر که هست ضرب در ۲ کن و ۲۰۰ تا ازش کم کن این میشه کالری روزانه ای که مجازی مصرف کنی ،شیرینی و قند و... کامل باید حذف بشه ،نوشابه و فست فود هم همینطور ،ورزش هم باید روزانه داشته باشی 

من خودم میدونستم تنبلی تخمدانم بخاطر چاقی و فعالیت بدنی نداشتنه ،چاقی شکمیم خیلی بود که الان کمتر شده خداروشکر ،قبلا اصلا فعالیت بدنی نداشتم میخوردم ودمیخوابیدم الان بعضی وقتا روزی ۲ ساعتم پیاده رویی دارم

سلام میشه توضیح بدی من بعد واکسن کرونا اندومتریوزما داشتم یک سال و نیم ال دی ، روکین،فمودین،قرص ویتاگوتسس یه همچین اسمی ویتامین ایی۴۰۰ دوفاستون ،گلوکوفاژ ،خوردم شد هیچ فقط عوارضش شد انزیم کبد بالا پرولاکتین بالا دفع کلیه بود با دوسین و ژل رویال خوب شدم الان بعد سه ماه رفتم سونو الان پلی کیستیکم ماما برام پروژسترون و گلوکوفاژ با پودر تقویتی برام نوشته دو هفته اس روزگارم سیاه سده از بس حالت تهوع دارم 

اقدس بانو مثلا چه ورزشایی انجام دادی بجای داروی شیمبایی چدارو گیاهی خوردی؟من یه مدت پیاده روی میرفتم ولی لاغر نمیشدم روزی یه ساعت پیاده روی ولی باز وزنم کم نمیشه هر قرص ممیخورم لکه بینیم زیاد میشه ماما گفت پروژسترون بخور خوب میشی یه هفته لکه بینی دارم

اقدس بانو مثلا چه ورزشایی انجام دادی بجای داروی شیمبایی چدارو گیاهی خوردی؟من یه مدت پیاده روی میرفتم ...

گلم من اصلا قرص نمیخورم ،ی مدت ویتاگنوس میخوردم دیدم نتیجه نمیده کذاشتم کنار،برای کاهش وزن رژیم مهم تر از ورزشه یعنی شما اگه ورزش کنی و رژیم نگیری اصلا لاغر نمیشی 

وزنت رو ضرب در۲ کن جوابش رو منها۲۰۰ ،این میشه کالری مصرفیت توی یک روز ،برنامه کالری شمار مثل مانکن یا کرفس یا... رو نصب کن هرچی میخوری رو بنویس تا کالریش بیاد دستت

سلام میشه توضیح بدی من بعد واکسن کرونا اندومتریوزما داشتم یک سال و نیم ال دی ، روکین،فمودین،قرص ویتا ...

وای منم دقیقا بعد از واکسن کرونا دیگه اصلا بدنم داغون شدپریودیم کاملا قطع و مدام ترشح هر کاری کردم نه پریود میشم نه این ترشح لعنتی قطع میشه