2777
2789
عنوان

لیپو غبغب

5672 بازدید | 18 پست

عشقا من خیلی غبغبم رو مخه و بابتش اعتماد ب نفسم خیلی اومده پایین میخوام انجام بدم اما ب شدت میترسم چون با بی حسیه تروخدا کسی انجام داده تجربیاتشو بهم بگ خیلی دلم میخواد انجام بدم میترسم درد داره نداره عوارض داره چطوریه

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درد نداره مراقبت بعدش یه کوچولو سخته و حوصله میخواد

تو انجام دادی گلم مراقبت‌هاش چیاهس

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
تو انجام دادی گلم مراقبت‌هاش چیاهس

آره انجام دادم،ماساژ داره و بستن گن

تا چندین ماه هم ورم داره باید صبور باشی

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️
آره انجام دادم،ماساژ داره و بستن گن تا چندین ماه هم ورم داره باید صبور باشی

بعد بی حسی ک رف درد نداشتی لبت کج نشد همه چیزت خوب بود  بعد چند ماه ورمت رف

فکت اگه مشکل داره یه باره عمل کن خوب میشه

فکم مشکل نداره فقط غبغب دارم

بعد بی حسی ک رف درد نداشتی لبت کج نشد همه چیزت خوب بود  بعد چند ماه ورمت رف

بعد بی حسی درد داری ولی با مسکن کنترل میشه دکتر واست یه سری مسکن و چرک خشک کن مینویسه

لبم کج نشد ولی خیلی کبود شدم از قسمت غبغب تا پایین گردن کبود بود که بعد یه هفته رفت

ورم هم تا ۶ماه داشتم

بعد بی حسی درد داری ولی با مسکن کنترل میشه دکتر واست یه سری مسکن و چرک خشک کن مینویسه لبم کج نشد ول ...

قابل تحمل هست ل نظرت چرک خشک کن معدتو اذیت نکرد من معدم خیلی حساسه سریع واکنش نشون میده حالت تهوع نداشتی درکل راضی هستی می ارزه آدم انجام بدم من خیلی وقته بخاطره ترسم نمیرم سمتش از ی طرف از غبغب متنفرم از عمل بینی دردناک تره یعنی

قابل تحمل هست ل نظرت چرک خشک کن معدتو اذیت نکرد من معدم خیلی حساسه سریع واکنش نشون میده حالت تهوع ند ...

چرک خشک کن رو باید با معده پر بخوری من اذیتم نشدم

تا چندروز هم گلوت مثل وقتایی هست که گلودرد داری چندروز اول هم که بانداژ محکم داری غذا خوردن واست سخته بهتره سوپ و غذاهای نرم بخوری

حالت تهوع نداشتم بینیمو عمل نکردم ولی ساکشن غبغب کار دردناکی نیست فقط صبر و حوصله میخواد تا نتیجه دلخواه رو بگیری چون دکتر میگه ۵۰درصد کارو من انجام میدم باقی با خودته که مراقبتایی که بهت میگه کامل انجام بدی

تا یک ماه هم اگه اهل ورزشی نمیتونی ورزش کنی

خیلی تو زیبایی صورت تاثیر مثبت داره سن رو کمتر نشون میده و اگه دکتر خوبی رو انتخاب کنی نتیجه عالی میگیری

چرک خشک کن رو باید با معده پر بخوری من اذیتم نشدم تا چندروز هم گلوت مثل وقتایی هست که گلودرد داری چ ...

تا چند ماه گن بستی