2777
2789
عنوان

روانپزشک خوب در کرج

2862 بازدید | 14 پست

سلام خانومااا 

اولین تاپیکیه که توی نی نی سایت دارم بالا میارم ممنون میشم کمکم کنید :) 

من وسواس فکری عملی شدید دارم و از اونجایی که قبلا چندین بار بابت موضوعات دیگه ای به روانشناس مراجعه کردم و حالم بدتر شده نمیتونم اعتماد کنم برای مشکلات روحی پیش هردکتری برم  .

تعریف دکتر حاجیان مطلق تو کرج رو خیلی شنیدم ولی هرچقدر تماس میگیرم مطبشون کسی برنمیداره:/ 

غیر از اون روانپزشک خوبی تو کرج میشناسین بهم معرفی کنید ؟ 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

روانپزشک میخوای؟ من استرس و اضطراب فراوون دارم پیش دکتر رحمت میرم ،متخصص مغز و اعصابه من راضیم  ...

نمی‌دونم :( اخه چون اختلال روحیه فکر کنم بهتر باشه پیش روانپزشک برم ، حالا بازم تحقیق میکنم راجب ایشونم مرسی از راهنماییت گلم ❤️

دکتر بخشایش

عزیزم خودتون یا اطرافیاتون تجربه ویزیت پیشش رو داشتین؟ اگر آره جسارتا مشکلتون چی بوده و تا چه حد راضی بودین از کارش؟ 

عزیزم خودتون یا اطرافیاتون تجربه ویزیت پیشش رو داشتین؟ اگر آره جسارتا مشکلتون چی بوده و تا چه حد راض ...

بله همسرم مریض ایشون هستن خیلی حالشون بهتر شده از وقتی میرن پیششون

مشکلش هم افسردگی

بله همسرم مریض ایشون هستن خیلی حالشون بهتر شده از وقتی میرن پیششون مشکلش هم افسردگی

خیلیی ممنونم عزیزم لطف کردی ❤️ نظراتش رو هم توی دکترتو خوندم همه ی بیماراش راضی بودن ، وقت میگیرم ایشالله که مشکل منم حل بتونه حل کنه :) 

خیلیی ممنونم عزیزم لطف کردی ❤️ نظراتش رو هم توی دکترتو خوندم همه ی بیماراش راضی بودن ، وقت میگیرم ای ...

خواهش میکنم عزیزم

منم تو مطبش با هرکسی صبحت کردم همه راضی بودن از کارش و نتیجه درمان

انشالله شما هم روز به روز حالت بهتر بشه 🌹❤️

خواهش میکنم عزیزم منم تو مطبش با هرکسی صبحت کردم همه راضی بودن از کارش و نتیجه درمان انشالله شما ه ...

عزیزم میشه لطفاً شماره تماس مطبشون رو برام اینجا بزاری ؟ آخه به شماره هایی که تو گوگل دیدم هرچی زنگ میزنم دردسترس نیستن 

مرسی قربونت برم 

سللم عزیزم شما رفتین دکتر ؟ بهتر شدین دارو هارو قطع کرد؟

دردی که انسان را به سکوت وا میداردبسیار سنگین تر از دردیستکه انسان را به فریاد وا میداردو انسان ها فقط به فریاد هم می‌رسندنه به سکوت هم…    سکوت من به این معنا نیست که نمی توانم جواب دهم بلکه نمیخواهم دل کسی را بشکنم   اصالت را یکی دروغ نگفتن معنا میکند دیگری تهمت نزدن ولی من اصالت را برده ذات بد نبودن معنا میکنم  قله ای که چند بار فتح شود بی شک تفریحگاه عمومی میشود مواظب قلبت باش همه آدما روزی از دنیا می رن و چیزی که باقی می مونه اعتبار اوناست ‌‌‌... پس اعتبار مون رو حفظ کنیم که واقعی ترین دارایی یک انسان به اعتبار اونه     _ یه دختر مو فرفری چشم درشتم که دردای زیادی کشیده تو زندگیش اما با این وجود تجربه های زیادی هم داره   سوال علمی راجب بدن داشتین راجب اقتصاد داشتین  دلتون گرفته بود خواستید درخواست دوستی بدین درخدمتم ☘️❤️     https://abzarek.ir/service-p/msg/1716079  دیگر هیچکس او نخواهد شد ... حتی خودش .. درد ناشی از تکامل ...رو دارم تجربه میکنم 

گروه روانشناسی و روانپزشکی ویان با بهره‌گیری از متخصصان مجرب در زمینه‌های مشاوره فردی، زوج‌درمانی، رواندرمانی و روانپزشکی، یکی از گزینه‌های معتبر برای دریافت خدمات روانشناختی با کیفیت است. این مرکز خدمات خود را به دو صورت حضوری و آنلاین ارائه می‌دهد، که این انعطاف‌پذیری می‌تواند برای مراجعان بسیار مفید باشد.فقط کافیست در گوگل سرچ کنید گروه رواانشناسی و رواانپزشکی ویان