مردا کلا بی چشم و رو و نمک نشناسن،اگر پدر مادر من گوشت بدنشم تیکه کنه بذاره میگه هیچ کاری نکردن ولی یه کار کوچیک پدر مادرش رو بارها میگه
قلبم به درد میاد بااینکه مادرپدرم فهمیدن چه اخلاق نجسی داره ولی بازم به خاطر من خیلی کوتاه میان و تا جایی که بتونه هرررکاری باشه میکنه...ینی اینقدر بد رفتاره که مادرپدرم جز به دعوت پاشونو تو خونم نمیذارن مبادا اقا ناراحت بشه وقتی هم میان اینقدر خشک و بد رفتار میکنه آدم خجالت میکشه ،اما مادر خودش هرروز چندین بار میاد خونمون ،خب اگه بدرفتاری از من ببینه آیا پاشو تو خونم میذاره اونم وقتی پسرشم خونه نیست...در کل انتظار نداشته باش مردا عاقل باشن البته شایدم میدونن ولی برای اینکه شخصیتتو خرد کنن یا از روی حسادت اینکارو میکنن...بگذریم
ولی کاش حریم مشخص کنی و اجازه ندی همسرت حرفاتونو بگه یعنی جزییات رو نگه ،مثلا بهونه کنه مشتری اومد بهونه کنه دستم بنده سریع خداحافظی کنه...
کلا آدم دهن لق بده
و اینکه یاد گرفتم واسه آرامشم از هیییچ کس انتظار کمک نداشته باشم حتی همسرم ،کمک کرد دستش در نکنه ،نکرد هم هیچی خودم میکنم بدون هیچ غری
ازین به بعد حتی به مادرتم نگو بیاد کمکت ،اول خودت بعد بچه ات بعععععد اگه وقت کردی به شوهرت برس ،بذار بفهمه دیگه اولویت گذاشتی و وقتی اون برات اهمیتی قائل نیست توهم اهمیت نذار
از مادر همسرتم لازم نیست عذر بخوای حرف بدی نزدی ،اونا تاالان کمک گرفتن توهم خواستی کمکتون کنن پس انتظار نا به جا نداشتی ولی دیگه درس شد بهشون هیچی نگین
اگه هم گفتین اومدن اکمدن ،نیومدن به سلامت