2777
2789

بببین لازم نیست مادرت میهوادکمکت کنه عوضش پول بده بزارجیبت پس انداز کن بعدم بشه وظیفه مامانت شوهرت وننش چشم بدوزن ب دست مامانت.شوهرت جونش دربیاد عوض خرج کردن ب خانوادش خرج بتراش خرج خودت کنه بعدم توقع بازیابزار کنار کلا پای اونارو وسط نکش اونانمیخوان بیان توهی میکشونی وسط خسته میشی حرف درست کنن بزار مث مهمون بیادوبره پولم داری یکی کمکی بگیر نه ازمامانت توقع کن نه ازننه شوهرت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا اصلا میگه وظیفشه مثلا  مامان من ده کیلو مرغ میگیره میاره خونم بعد مامانم شاید بعد از د ...

ببخشید چیز تو سر شوهرت مادر ذلیل بدبخت

تازه میخای زنگ بزنی معذرت خواهی ام کنی

ای خدا ازدست بعضی زنا

چرا میزاری مامانت خرج خونه ی ی ادمو نمک کورو کنه اخه

سلام عزیزم اگر نظراتت بامن متفاوته اگر مخالف حرف و ایده و عقیده  من هستی اگر احساس فرهیختگی داری و پیام منو بی فرهنگی میدونی خواهش میکمم ریپلای نکن و نظر عقده و سطح فرهنگ تو برای خودت حفظ کن و نگهدار بدون باهمون کلمه اول ک حس کنم میخای ابراز عقیده کنی من دیگ بقیه شو نمیخونم و جوابی هم نمیدم همونطور ک من بارها مخالف عقیده ای بودم ولی خوندم و گذشتم
چه بی چشم رو رویه

ینی اگ شوهر من کارای مادرمو ب پای وظیفه ش بزاره قشنگ من میدونمو اون دیگ م نمیزارم کاری کنه 

سلام عزیزم اگر نظراتت بامن متفاوته اگر مخالف حرف و ایده و عقیده  من هستی اگر احساس فرهیختگی داری و پیام منو بی فرهنگی میدونی خواهش میکمم ریپلای نکن و نظر عقده و سطح فرهنگ تو برای خودت حفظ کن و نگهدار بدون باهمون کلمه اول ک حس کنم میخای ابراز عقیده کنی من دیگ بقیه شو نمیخونم و جوابی هم نمیدم همونطور ک من بارها مخالف عقیده ای بودم ولی خوندم و گذشتم

اسی اولا به مادرت بگو دیگه  اصلا هیچی کمک نکنه اگرم میخواد کمک کنه به صورت پول بهت بده ک اونم از شوهرت قایم کن و واسه خودت پس انداز کن

دوما هر وقت از مادرشوهر پدرشوهرت کمک خواستید قبول نکدرن حتما حتما به روی شوهرت بیار...

اگ میتونی تو فامیل و اینا هم از خوبیای خانواده ت و بدیای اونا بگو چون بعضیا آبروشون مهمه شاید از رو رفتن...

بعدم با شوهرت برخورد جدی کن یعنی چ ب حرف مامانش تو رو اذیت میکنه...

اینا نظر منه بهترین کار اینه که با ی مشاور مشورت کنی...

ببین حتما زن.بزن  پرو پیمون عذر خواهی کن

یادت نره ها

عجبا

مردا کلا بی چشم و رو و نمک نشناسن،اگر پدر مادر من گوشت بدنشم تیکه کنه بذاره میگه هیچ کاری نکردن ولی یه کار کوچیک پدر مادرش رو بارها میگه

قلبم به درد میاد بااینکه مادرپدرم فهمیدن چه اخلاق نجسی داره ولی بازم به خاطر من خیلی کوتاه میان و تا جایی که بتونه هرررکاری باشه میکنه...ینی اینقدر بد رفتاره که مادرپدرم جز به دعوت پاشونو تو خونم نمیذارن مبادا اقا ناراحت بشه وقتی هم میان اینقدر خشک و بد رفتار میکنه آدم خجالت میکشه ،اما مادر خودش هرروز چندین بار میاد خونمون ،خب اگه بدرفتاری از من ببینه آیا پاشو تو خونم میذاره اونم وقتی پسرشم خونه نیست...در کل انتظار نداشته باش مردا عاقل باشن البته شایدم میدونن ولی برای اینکه شخصیتتو خرد کنن یا از روی حسادت اینکارو میکنن...بگذریم 

ولی کاش حریم مشخص کنی و اجازه ندی همسرت حرفاتونو بگه  یعنی جزییات رو نگه ،مثلا بهونه کنه مشتری اومد بهونه کنه دستم بنده سریع خداحافظی کنه...

کلا آدم دهن لق بده

و اینکه یاد گرفتم واسه آرامشم از هیییچ کس انتظار کمک نداشته باشم حتی همسرم ،کمک کرد دستش در نکنه ،نکرد هم هیچی خودم میکنم بدون هیچ غری

ازین به بعد حتی به مادرتم نگو بیاد کمکت ،اول خودت بعد بچه ات بعععععد اگه وقت کردی به شوهرت برس ،بذار بفهمه دیگه اولویت گذاشتی و وقتی اون برات اهمیتی قائل نیست توهم اهمیت نذار

از مادر همسرتم لازم نیست عذر بخوای حرف بدی نزدی ،اونا تاالان کمک گرفتن توهم خواستی کمکتون کنن پس انتظار نا به جا نداشتی ولی دیگه درس شد بهشون هیچی نگین 

اگه هم گفتین اومدن اکمدن ،نیومدن به سلامت

ینی اگ شوهر من کارای مادرمو ب پای وظیفه ش بزاره قشنگ من میدونمو اون دیگ م نمیزارم کاری کنه 

من مجردم ولی وقتی فکر میکنم که شوهرم در آینده بخواد همچین کارایی بکنه نمیتونم تحمل کنم 

نمیدونم چرا انقد از ازدواج میترسم همش میگم نکنه بهم خیانت کنه اونوقت مجبور بشم طلاق بگیرم

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم