2777
2789

همه ی افرادی که صاحب یک پیج اینستاگرامی هستند و تمایل دارند که از آن درآمد کسب کنند، برای یک بار هم که شده به فکر دریافت فالوور رایگان اینستاگرام افتاده اند؛ برخی از افراد بعضی از اپلیکیشن های خارجی را معرفی کرده اند که فالوور رایگان میدهد؛ همچنین برخی از افراد داخل ایران هم ادعا میکند که فالوور ایرانی رایگان در اختیار شما قرار میدهند.

اما ما به شما میگوییم که اگر قصد دریافت فالوور رایگان از این اشخاص را دارید، دست نگه دارید. این فالوورها اغلب فیک هستند و نه تنها فایده ای به پیج شما نمیرسانند بلکه توسط الگوریتم های اینستاگرام و سایر فالوور هایتان شناسایی شده و اعتبار خود را از دست خواهید داد. به جای این روش، «سایت خرید فالوور» سازوکاری را فراهم کرده است که با استفاده از آن میتوانید فالوور رایگان دریافت کنید. با ما همراه باشید تا چیزهای بیشتری در این رابطه یاد بگیریم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.