آبشار_نیاگارا مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 1018 عنوان کنکاش گوشی همسر 49 بازدید | 3 پست خانوما شما گوشی همسرتون رو کنکاش می کنید؟ 1402/09/25 | 17:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زندگیموفق۱۴۰۰aa عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 20765 من برا عشقم میکردم ظرفیتمم فوق بالا بود برا فهمیدن خیلی چیزا من چون ترجیح میدم بدونم ، جلو چشمش میگشتم ، اونم حقیقشو میگفت ب نظرم اگه با فهمیدن حقیقت ناراحت مشی نگرد زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹) خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر
آبشار_نیاگارا مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 1018 من برا عشقم میکردم ظرفیتمم فوق بالا بود برا فهمیدن خیلی چیزا من چون ترج ... منظورتون از ظرفیت چیه
زندگیموفق۱۴۰۰aa عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 20765 منظورتون از ظرفیت چیه هر چیزی میدیدم ,میپرسیدم. با جزییات واسم توضیح میداد .... همون چیزای ک آدم ب زنشم نمیگه ... ب دوستشم نمیگه ..... از رابطه عاطفی تا هر چیزی ... ولی من ی ذرع هم از شنیدنشون اذیت نمیشدم .... برعکس خیلیا ک دوست دارن گذشته همسرشون ندونن ! زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹) خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر