2821
2789
عنوان

زایمان تو خونه

542 بازدید | 27 پست

تو دهه ۵۰مثلا سال ۵۱ یا ۵۲ اینا کسی تو بیمارستان زایمان میکرد اصلا؟من فکر میکنم همه تو اون سوالا تو خونه زایمان میکردن

ذهنمو مشغول کرده اخه به دوستم گفتم مثلا بابام و عموهام همه تو خونه بدنیا اومدن اون سال ها تعجب کرد!

مگ بیمارستان هم میرفتن؟🤔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوووه دهه ی ۵۰؟؟ !مامانم سال ۸۴ تو خونه داداشم رو دنیا آورد من و خواهرم قبل داداشم توی خونه دنیا اومدیم

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا
عااا چرا؟ اونموقه امکانات کم بوده الان چی؟ ادم میترسه بچه چیزیش بشه

نه بابا همه چیز بود

یه ماما بود تو اطرافیان اومد خونه

صبح ک ما پاشدیم دیدیم مامانم زاییده

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩

اقوام دهه سی تو بیمارستان زایشگاه اینا به دنیا اومدن. شهر با شهر فرق میکنه حتما.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
اوووه دهه ی ۵۰؟؟ !مامانم سال ۸۴ تو خونه داداشم رو دنیا آورد من و خواهرم قبل داداشم توی خونه دنیا اوم ...

وااای

نترسیدید؟

اخه اونموقع امکانات کم بود

الان چی؟ی وقت مثلا بچه چیزیش میشد