2777
2789

سلام..

چند وقت پیش یکی از همشهریهامون ب من پیشنهاد دوستی داد و گفت ک بهم خیلی علاقه داره.. منم خیلی ازش خوشم میومد و دوسش داشتم.. ی مدت باهم چت میکردیم ولی من بهش گفتم نمیتونم دور از چشم خانوادم ادامه بدم ارتباط با تورو اگر واقعا منو میخوای بیا پیش پدرم و ازش اجازه بگیر ی مدت آشنا شیم تا بعدا عقد میکنیم.. بهانه آورد ک برادرم ازم بزرگتره زن نگرفته زشته من زودتر بگیرم منم گفتم شاید اون نخاد تا آخر عمرش زن بگیره ب ما ربطی نداره تهش گف ک تو هنوز خیلی چیزا رو درک نمیکنی و فلان..منم حوصله شنیدن حرفای تکراری رو نداشتم و بلاکش کردم.. سیمکارتمم عو‌ض کردم..

حالا سوالم اینه ب نظرتون ایشون ازم سرد شده تو این مدت ک نبودم؟ اصلا برداشت شما از این رفتارش و حرفاش چیه؟ کدوممون درست میگه ؟

(ب این دلیل گفتم آقایون بیان چون شما همجنسشین درکش میکنید)

نه عاشق چش و ابروت مونده همینطور به صفحه چت ات ذل زده 😒😒😒😒

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره دوست داشته باشه و چقدر منم یه بار اکسم ول کرد ۴۰روز بی خبر رفت اصلا هم سرد نشدم چون دوسش داشتم اگر دوست داشته باشه که سرد نمیشه 

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹
یکی با من همین کار کرد ولش کردم غرور داره مرد

بحث غرور نیس.. بحث ابروعه یه دختره ب من میگف دوسال دیگ شرایط دارم خواستگاری بیام منم از کجا میدونستم راست میگه یا دروغ؟

بحث غرور نیس.. بحث ابروعه یه دختره ب من میگف دوسال دیگ شرایط دارم خواستگاری بیام منم از کجا میدونستم ...

حالا از این بگذریم کار درست کردی معلوم نیست سر حرفش باشه شاید تو رو وابسته خودش کنه اما من بودم دیگه تموم بود 

آقا نیستم بچه هم نیستم 

ولی آفرین به واکنش شما 

اگر واقعا بهتون علاقه داشته باشه میاد خواستگاری 

اگرم نه که بهتر عزیزم 

شما ایشونو میشناسی و عمق رابطه تونو میدونی 

حست هر چی میگه همون درسته

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

عزیزم آقا نیستم عذر میخوام نظر میدم ولی بهتره اینو بدونی بنظرم از اول قصدش جدی نبوده  صرفا وقت گذرونی بوده به شما گفته هنوز خیلی چیزا رو درک نمیکنی برادر بزرگتر مجرد دارم زشته 

اگه واقعا خودش این مورد رو درک میکرد چرا ارتباط رو شروع کرد

ذهنت رو درگیر یه آدم اشتباه نکن

سالک راه عشق پلکهای بسته میخواهد و قلب روشن. آنجا صحنه عاقلانه ترین جنون های دلدادگی ست؛ جایی که آنچه هست معرفت است؛ نه مصلحت...!
عزیزم آقا نیستم عذر میخوام نظر میدم ولی بهتره اینو بدونی بنظرم از اول قصدش جدی نبوده  صرفا وقت ...

ب من میگف دوسال دیگ شرایط دارم خواستگاری بیام منم آبروم رو‌از سر راه نیوردم ک بمونم باهاش چون شهرمون کوچیکه..