2777
2789

بچه ها فک کنید برا امتحان به طرف گفتی تو خیانت کردی و فلانی خبرش رو برام آورده بعد بعد طرف خودشو بع آبو آتیش بزنع که بگه همچین چیزی نبوده...

همچین آدمی فقط برای اینکع بگه آدم بدی نیست همچین کاری کرده یا طرف مقابلش رو دوست داره؟

🌕🌔🌓🌒🌑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکنید این کارارو 😑

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است

مگه مشکل داره طرف 

وقتی چنین اتفاقی نیفتاده چرا اعصاب خودش و یارو باید خورد کنه 

این شکلی بیشتر پسره ازش سیر میشه اصلا امتحان کردن خوب نیست 

اگه مورد مشکوکی دیدی و فهمیدی زیرآبی میره باید بهش بگی نه الان

اگه کسی اینکار کنه یعنی بیماری داره و شکاکه پسره باید فرار کنه از دستش 

در ضمن با اینکار قبح اینکارم می ریزه 

و اینکه احترام ها هم از بین می رند

بعدشم این آدم طرف مقابلش دوست نداره فقط بیماری شکاکی داره و نرمال نیست

😕😕😕😕 حتی اگه فقط واسه اثبات پاکی خودش بوده هم حق داره . چه کاریه اخه . چرا اینجوری میخواید دوس د ...

من اول خودم پیشنهاد دادم برا همین کلا تردید دارم اونم دوستم داره یا نه

البته دو روز پیش تموم شد همه چی😭💔

🌕🌔🌓🌒🌑

چرا؟یکی از رو دشمنی همچین دروغی بهم گفت میدونستم عمچین چیزی نیست ولی گفتم تو خیانت کردی اونم کلا عصب ...

اتفاوت شما باید می گفتید به همسرم یا پارتنرم اعتماد کامل دارم کمتر چرت و پرت بگید 

این افراد هدفشون خراب کردن زندگی 

اکیدا تکرار می کنم تا وقتی چیزی با چشم خودت ندیدی و مورد مشکوکی ندیدی نوگه به پارتنر

مگه مشکل داره طرف  وقتی چنین اتفاقی نیفتاده چرا اعصاب خودش و یارو باید خورد کنه  این شکل ...

همه چی تموم شده دیگه 💔😭

فقط میخوام بدونم تو اون مدت که باهم بودیم دوستم داشته یانه😭

🌕🌔🌓🌒🌑