2777
2789
عنوان

شمام حساسین شوهرتون میره با دوستاش بیرون حساساش بیان فقط😁

| مشاهده متن کامل بحث + 788 بازدید | 73 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه دوس دارم کلههه وقتشو با من باشه🥺من ۲۴با من باشه باز کمبودشو دارم انگار

نه نه 

این دوست داشتن به زندگی تون ضربه میزنه 

خودتو سرگرم یه کاری،تفریحی کن

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

من حسودیم میشه

اغلب برا کار و یا کمک ب کسی میرن

کلا اهل بیرون و تفریح با رفیقاش نیست

ولی مثلا دوستش مریض بشه میرن باهم دکتر و این چیزا

همیشه هم وقتی حرصم میگیره بهش میگم تو شرکی ، محمدرضا هم خره شرکه

درزندگی من،عزیزی با رفتنش، شوق تمام امدن ها را تا ابد از من گرفت-نمیتونم وانمود کنم هیچ اتفاقی نیفتاده، وقتی بخش بزرگی از زندگیم به یه دلتنگی عمیق تبدیل شده، آدما قصه عاشقانه خودشون رو دارن که برای نوشتنش همه کار کردن، کی می‌دونه هر کدوم از ما برای دلبسته کردن اونیکی چقدر تلاش کرده، کی می‌دونه کدوم یکی از ما قلبش اول لرزیده؟ کی می‌دونه چند بار از شنیدن اسممون با صدای همدیگه دلمون ریخته؟ ما یه روز به خودمون اومدیم و دیدیم یه چیزایی بینمون عوض شده، حالا دلمون تند تند برای همدیگه تنگ میشه، بارون که میزنه بیشتر بهم فکر میکنیم، پاییز که میاد یه جور دیگه ای دیوونه هم میشیم.کی می‌دونه اولین باری که حس کردیم همدیگه رو دوست داریم چند شب نخوابیدیم؟ کی میدونه توی اولین دیدار چند ثانیه به هم خیره شدیم و پلک نزدیم، ‌کی می‌دونه کی زیر قولمون زدیم و همدیگه رو فراموش کردیم.من نمیدونم کجایی و روزات رو چطور سر میکنی، نمیدونم دلت برای کی تنگ میشه و با چه خاطراتی زندگی میکنی، اما میدونم که یه قصه عاشقانه همیشه عاشقانه ست، حتی اگه آدماش باهم غریبه شده باشن.چشمت رو ببند و گوش کن! یکی بود یکی نبود، ما یه روزی عاشق هم بودیم.به من می‌گه بجنگ! کجای من به سربازها می‌خوره؟ آدم که جنگجو نیست، برای همه‌چیز بجنگه. آدم، آدمه. بغل نشه، پوست تنش از غم تجزیه می‌شه.غرق شدن تایتانیک برای خرچنگهای زنده ای که تو آشپزخونه ی کشتی بودن یه معجزه بود، همون قدر محال ... همون قدر غیر ممکن ...

منم حساسم خیلی .منم مثل تو اعصابم خورد میشه . نمی‌دونم چکار کنم. شوهر تو چقدر با دوستاش بیرونه؟ شوهر من مثل چهار پنج ماه یه سفر دو‌سه روزه می‌ره با دوستاش. هفته ای یه جلسه با دوستاش جلسه کتاب خوانی دارن تو کافه . هفته ای دو بار می‌ره قهوه خونه با همکارش.  

منم حساسم خیلی .منم مثل تو اعصابم خورد میشه . نمی‌دونم چکار کنم. شوهر تو چقدر با دوستاش بیرونه؟ شوهر ...

برا من میاد خونه مامانم اینا میره 😐خونه خودمون دوست داره ها تهش ولی در حد نیم ساعت چهل دقیقس

دوست ورفیق که بره بیرون نداره اما خودم میگم برو خونه زن بابات یا برو بیرون یکساعتی بچه ها رو هم با خودت ببر تا منم یه نفسی بکشم 

لطفا برای آمرزش روح مادرم یه صلوات بفرستید .ممنون