2777
2789

شوهر خودش وضعش چطوره؟

ببین یکی مثل من میدونم الان خواهر شوهرم پشتم اینایی که گفتی میگه ولی حقمه چون روزی که پدر شوهرم اومدن خواستگاری گفت من برای پسرم خونه میگیرم عروسی میگیرم همه انگشت به دهن بمونن پول بریز و بپاش اما هیچ گاری نمیکنه زورش میاد یه جشن بگیره منم دیگه بی رحم شدم مثل خودشون

لطفا سر به سرم نذارید من لوسم😢😔🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم اون كه غريبس بقيه كه با وجود زنده بودن پدر نگران ارثن عجيب ترن 

باز تو  حقیقت رو گفتی ولی اینو بدون اختلاف نمیشه انداخت بین دو برادر من بفکر پول پدرم نبودم بلکه یه ملک با ارزشی ب پدرم دادم و گفتم برو پیش اون عروست  ک من و زنم اصن برات مهم نیستیم

شوهر خودش وضعش چطوره؟ ببین یکی مثل من میدونم الان خواهر شوهرم پشتم اینایی که گفتی میگه ولی حقمه چون ...

پدر من همه چی براش خرید من هم بهشو ب مقام بالاتر از خودم بردم

باز تو  حقیقت رو گفتی ولی اینو بدون اختلاف نمیشه انداخت بین دو برادر من بفکر پول پدرم نبودم بلک ...

خيلي بده خيلي 

همسرم و برادرش سالهاس شريكن 

من ده ساله عروسشونم كه هيچ سر جاريم اول با اين شرط كه حق دخالت نداره ازدواج كردن 

خدايي هيچ كدومم حق ناحق نميكنن 

به نظرم اين مديريت همسرامونه 

مقصر داداشان كه اختيار رو دادن دست زن چون جاري يا باجناق دنباق تفرقن اكثرا

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
من قصه پول  نمیخورم بلکه حرص میخورم بین من و داداشم از قصد داره  اختلاف میزاره

پدر شما باید عاقل باشه یا برادرتون ک احتمالا هستن 

بذار زن داداش شیطان صفت کار خودشو بکنه اهمیتش  چیه

کامل نباش اما واقعی باش🙃😎

پدر شما باید عاقل باشه یا برادرتون ک احتمالا هستن  بذار زن داداش شیطان صفت کار خودشو بکنه اهمی ...

من داداشمو و خانوادمو خیلی دوس دارم ، مطمعن باش  یه روزی روح و جسموشو از هم جدا میکنم تا دیگر اهریمنی نباشد تو خانواده ما

فقط میخام بفرستمش تو خواب نباتی تا ببینه دنیا پول نیست دنیا مهر د محبت مادر پدرانه و همسر و بچهاشه

هرچی من هیچی نمیگم

نکن بابا

واس چی خودتو گناه بار کنی

ی مادرم از بچه هاش جدا

شما خودتون عاقل باشین روابط خودتونو حفظ کنین

فک کن اصلا داداشت ی زن دیگه هم گرفت

چ تضمینی هس ک دومی از اولی شیطان صفت ترنباشه؟؟

پس نکن برادر من

کامل نباش اما واقعی باش🙃😎

هرچی من هیچی نمیگم نکن بابا واس چی خودتو گناه بار کنی ی مادرم از بچه هاش جدا شما خودتون عا ...

منظورم اینه بفرستک خواب نبانی کما ، بعدش ب هوشیاریش رسید بفهمه ک دنیا خیلی بزرگ هم نیس ک پول مهم باشه ، از نظر من   نباید اختلاف انداخت بین دو داداش چون دو داداش از خون هم هستن و قبل همسر داری با هم بزرگ شدن ، همه یکی نیستن زن من تا حالا پول تو جیبی نخواسته رو پای خودش هس و پول در میاره اما ایشون فقط پول مبخاد