2777
2789

ایودی روش جلوگیری هست.هرکس تجربه داره لطفا بگه من بزارم یا نه رابطمونم در ماه ۳بار هست .با این حال بنظرتون لازم هست بزارم؟ از عوارضش میترسم بنظرتون در دراز مدت به رحم نمیچسبه یا رحمو زخم نمیکنه ؟ از این چیزاش میترسم .بعد اینکه هزینه اش چنده سونوش چنده هرکس اواخر رفته خواهش میکنم تجربیاتتونو بگین لطفاااا.البته ما  جلو گیری  طبیعی هم هستیم بنظرتون محکم کاری لازمه؟ ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والایک سال داشتم پریودای وحشتناک کمردردای وحشتناک بعدشم بابدبختی رفتم مامایی برداشت ماهی دوروزپاک بو ...

ای بابا پس پشیمونی شما هم؟ چه راهی خوبه که ادم خیالش راحت باشه

من ۵ ساله که دارم و خیلی راضیم،هیچ جلوگیری نمیخواد و ذهنت از این لحاظ کاملا آرومه و استرس بارداری ناخواسته نداری ،فقط خونریزی رو یکم شدیدتر میکنه ،هر ۶ ماه باید سونو بشی،گذاشتنش یکم درد داره ولی خب دیگه راحتی،هر ۵‌سال هم تعویض میکنی.اگر واقعا ماهی سه بار رابطه داری بنظرم روش های دیگه که بی دردسر تره هم مناسبه برات.

والایک سال داشتم پریودای وحشتناک کمردردای وحشتناک بعدشم بابدبختی رفتم مامایی برداشت ماهی دوروزپاک بو ...

از همین چیزاش میترسم .به دکتره گفتم میترسم بهم نسازه گفت میسازه چرا نسازه فقط اولاش خونریزی زیاده بعدش درست میشه .هزینشم گفت یه تومنه سونو رو بیرون باید برم نمیدونم چنده

از همین چیزاش میترسم .به دکتره گفتم میترسم بهم نسازه گفت میسازه چرا نسازه فقط اولاش خونریزی زیاده بع ...

درست گفته

من پزشكم و گذاشتم

ربطي به تعداد رابطه نداره

من مطمئنم بچه نميخوام

هزينه ش يك و خرده اي شد ولي برا من مي ارزه

ترجيح ميدم خونريزي كنم تا اينكه ناخواسته باردار شم

شوهرت عمل کنه 😀

اون‌فقط طبیعی ..تازه راضی نیست منم برم.ولی برمم چیزی نمیگه خودم میترسم از تجربیات بقیه یکی میگه خوبه یکی میگه بده موندم واقعا .خیلی دلم‌میخواست خیالم راحت باشه...

درست گفته من پزشكم و گذاشتم ربطي به تعداد رابطه نداره من مطمئنم بچه نميخوام هزينه ش يك و خرده اي ...

کم خونی میگیری من ماهی ۵،۶بسته نوارمیزاشتم کل خونه زندگیم ببخشیدبه گوه کشیده میشد۳تاشورت نواربزرگ ۲تاشلوارروی هم تاحالاپوشیدی تااون خونریزیت پس نده فک کن رفتی دسشویی برگشتی نشستی یهوعین شیرآب ازت خون بیاد

کم خونی میگیری من ماهی ۵،۶بسته نوارمیزاشتم کل خونه زندگیم ببخشیدبه گوه کشیده میشد۳تاشورت نواربزرگ ۲ت ...

اره خونريزي خيلي بيشتر ميشه

ولي خب بازم به بارداري ترجيحش ميدم🤣🤣

الان شرايط بارداري ندارم اصلا