ایودی روش جلوگیری هست.هرکس تجربه داره لطفا بگه من بزارم یا نه رابطمونم در ماه ۳بار هست .با این حال بنظرتون لازم هست بزارم؟ از عوارضش میترسم بنظرتون در دراز مدت به رحم نمیچسبه یا رحمو زخم نمیکنه ؟ از این چیزاش میترسم .بعد اینکه هزینه اش چنده سونوش چنده هرکس اواخر رفته خواهش میکنم تجربیاتتونو بگین لطفاااا.البته ما جلو گیری طبیعی هم هستیم بنظرتون محکم کاری لازمه؟ ؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من ۵ ساله که دارم و خیلی راضیم،هیچ جلوگیری نمیخواد و ذهنت از این لحاظ کاملا آرومه و استرس بارداری ناخواسته نداری ،فقط خونریزی رو یکم شدیدتر میکنه ،هر ۶ ماه باید سونو بشی،گذاشتنش یکم درد داره ولی خب دیگه راحتی،هر ۵سال هم تعویض میکنی.اگر واقعا ماهی سه بار رابطه داری بنظرم روش های دیگه که بی دردسر تره هم مناسبه برات.
والایک سال داشتم پریودای وحشتناک کمردردای وحشتناک بعدشم بابدبختی رفتم مامایی برداشت ماهی دوروزپاک بو ...
از همین چیزاش میترسم .به دکتره گفتم میترسم بهم نسازه گفت میسازه چرا نسازه فقط اولاش خونریزی زیاده بعدش درست میشه .هزینشم گفت یه تومنه سونو رو بیرون باید برم نمیدونم چنده