2777
2789
عنوان

موهای صورت و بدن نوزاد

712 بازدید | 15 پست

سلام دوستان 

دختر قشنگم یک ونیم ماهشه 

از وقتی دنیا اومد رو پیشونی و لاله گوشش و دست و پاهاش مو داش 

موهای سرشم زیاد بود 

سوالم اینه موهای زایدش کی میریزه اصن میریزه 

فعلن که هیچی از موهاش کم نشده 😅

بع سه ماهگی خدا حفظش کنه

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی عزیزم   اطرافیان هی میگن نمیریزه 😐

ن بابا پسرم وقتی به دنیا اومد هم گوشش مو داشت هم سرش پر مو بود الان چهار ماهشه کچل شده 

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬
دخترم پیشونیش خیلی مو داره اون نگرانم میکنه اصنم کم نشده ها

الان زوده بابا همش میریزه

ن بابا پسرم وقتی به دنیا اومد هم گوشش مو داشت هم سرش پر مو بود الان چهار ماهشه کچل شده 

نمیدونم چرا فامیل انقد بهم گیر میدن یکی میگه آب زیاد خوردی بچه ت پر موعهه 🤐 انگار تاحالا بچه ندیدن 

جالبع بچم خیلی قشنگه و شیرینه اینو همه غریبه ها میگن اما فامیل شوهرم گیر دادن به موهاش 

همسرم میگع از حسادته🤣🤣

اخی عزیزم  دخترم سیبیل هم داره یکم 🤣 موهای رو گوشش انقد زیاد و بلنده

قربونش برم

همه ش میریزه

پسر من تا زیر چشمش مو بود

گوشاش که نگم 

بازوهاش 😅😅

همه ش رفت

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

قربونش برم همه ش میریزه پسر من تا زیر چشمش مو بود گوشاش که نگم  بازوهاش 😅😅 همه ش رفت

مرسی عزیزم وای امید وار شدم همه میگن تا چهلم نریختخ دیگه نمیریزه انقد باحالت مسخره میگن نگاه چه مو داره 🤐 بچم مژه و ابروهم داره بچه های خودشون کچل و سیب زمینی ان 🤐🤐کفری شدم بس که بهم گیر دادن 

نمیدونم چرا فامیل انقد بهم گیر میدن یکی میگه آب زیاد خوردی بچه ت پر موعهه 🤐 انگار تاحالا بچه ندیدن& ...

به حرف بقیقه گوش نکن من بهت گول میدم همش میریزه 

مرسی عزیزم وای امید وار شدم همه میگن تا چهلم نریختخ دیگه نمیریزه انقد باحالت مسخره میگن نگاه چه مو د ...

اصلا نگران نباش

مژه هاش پر پشت تر هم میشه  موهای سرشم که حالت مخملی داره ، اینام میریزه ، دقت کنی به بالش و لباساش ، فک کنم دیگه کم کم شروع میکنه به ریختن

پسر منم دقیقا اونطور بود

الان مژه هاش انگار کاشته

کسی گفت ، بگو من با همین موها دوستش دارم

ملت بیکارن بخدا

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

اصلا نگران نباش مژه هاش پر پشت تر هم میشه  موهای سرشم که حالت مخملی داره ، اینام میریزه ، دقت ...

مرسی عزیزم ممنون از حرفات امید دادی 

نمیدونم چجوری روشون میشه این حرفا رو بزنن بمن میگن چقد لاغر شدی خب من بچه اولمه زندگیم روتین نداره دست تنهام تو شهر غریبم ..یا میگن وای چرا شیرخشک میدی یا همین چرا مو داره 

وزن تولدش چقد بود دخترم تپل بود دنیا اومدنی ولی خب چون دختر خیلی نشون نمیداد فامیلای شوهرم فک میکنن دروِ گفتیم وزنشو البته من نگفتم روزی که بیمارستان بودم زنگ زد از مانانم پرسیدن 🤐 هی میگن خیلی کوچولوعه 🤐 خیلی حرف تو دلم بود 😂🤣