2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه رتبه بچت چن شد که مردود شد؟

به من که نگفتم ،دو بار تماس گرفتم صحبت کردم میگه جواب سوالها رو درست نداده !هیچ اطلاعاتی نمیدن ! دختر من هم پیش دبستانی یک رفته هم دو داره می‌ره ، میگه ربطی ندارد🤔

به من که نگفتم ،دو بار تماس گرفتم صحبت کردم میگه جواب سوالها رو درست نداده !هیچ اطلاعاتی نمیدن ! دخت ...

پسر من همشو جواب داده بود بجز شمارش چون یادش نداده بودم و شمارش بلد نبود ولی قبول شد

بسلامتی عزیزم حالا نمیدونم تخصصی شون چجوری هست !

اون خانمه منو صدا کرد گف پسرت شمارش بلد نیس باید رد کنم بره سنجش تخصصی ولی دید باهوشه زود یاد میگیره منم اسرار کردم گف ۳ نفره ارفاغ میدم که قبول شه 

سلام عزیزم من یه تاپیک درمورد برگشت ادراری دخترتون خوندم میشه راهنمایی کنی ممنونت میشم،

ایا دخترتون خوب شدن؟ چند وقت دارو گرفت واینکه توی سونوگرافی ایا ورم کلیه داشت؟ من یه مادر بیتجربه و بسیار مضطربم

سلام عزیزم من یه تاپیک درمورد برگشت ادراری دخترتون خوندم میشه راهنمایی کنی ممنونت میشم، ایا دخترتون ...

سلام عزیزم ، دخترم تو نه ماهگی با یک وضعیتی بدی بستری شد بعد ده شب بستری برای اسکن رفتیم که خب رفلاکس شدید داشت دوطرفه ، حدودا دوسال هر شب آنتی بیوتیک خورد و خدا رو شکر به عمل جراحی نکشید ولی هم ورم داشت و هم متاسفانه کلیه اسکار شده بود...بازم سوالتون چی هست عزیزم در خدمتم

سلام عزیزم ، دخترم تو نه ماهگی با یک وضعیتی بدی بستری شد بعد ده شب بستری برای اسکن رفتیم که خب رفلاک ...

الهی عزیزم‌اول اینکه‌ممنونم وقت گذاشتی جواب دادین ،بعد دمورد دخترم سونوی آنومالی حین بارداری ورم کلیه تشخیص دادن براش بعد از زایمان همه گفتن رفع میشه براش ولی خودم پافشاری و پیگیری کردم همون هیدرونفروزش  یا ورم باقی بود تا امروز ک غروب باز نوبت سونو داریم  باز باید چک بشه،براش عکس رنگی نوشتن تا مشخص شه علت ورم کلیه چیه  ایا برگشت هست یا نه،ک همسرم و خودم واقعا طاقت سوند گذاشتن براش رو نداریم، خودت مادری بهتر درک میکنی،مدتی انتی بیوتیک گرفت و الان قطع کردیم، هرماه ازمایش ادرار میگیریم و سه ماه یکبار سونو ، تا حالا عفونت ادراری نداشته خداروشکر و ورم کلیه هر بار کمتر میشه سوالم اینه گل دخترتون ورم کلیه اش در چه حدی بود اعداداش یادتون هست؟ الان بافت کلیه ترمیم شده و حالشون کاملا خوب شده؟

بازم‌ممنونم

الهی عزیزم‌اول اینکه‌ممنونم وقت گذاشتی جواب دادین ،بعد دمورد دخترم سونوی آنومالی حین بارداری ورم کلی ...

بله عزیزم متاسفانه منم خیلی اذیت شدم گرید رفلاکس بالابود و دو طرفه ولی عدد ورم رو حضور ذهن ندارم . برای اسکار دکتر گفت باید یکسال بگذره بعد عکس بگیریم که من پیگیری نکردم چون دکتر گفت نیازی نیست ولی لوله حالب با بزرگ شدن بچه خودبخود ترمیم میشه تو اغلب موارد ،ولی اگر نشه باید جراحی بشه، نگران نباشید علامت خوبیه که خدا رو شکر آزمایش های اداراش خوبه ، من هنوزم آزمایش ادرار زن برای دخترم هر چند ماه یکبار انجام میدم فعلا که مشکلی نیست و برطرف شده 

بله عزیزم متاسفانه منم خیلی اذیت شدم گرید رفلاکس بالابود و دو طرفه ولی عدد ورم رو حضور ذهن ندارم . ب ...

الهی شک  از خدا میخام هیچوقت دیگه نیاز نباشه پیگیر درمان ک دکترش بشی و صحیح و سلامت بمونه، بازم ممنونم ،التماس دعا