2821
2789
عنوان

پزشکی شهید بهشتی

4156 بازدید | 147 پست

کسیو داشتید قبول شده باشه و بچه ها بنطرتون رو اعتماد به نفس چقدر تاثیر میزاره؟ میتونه ی آدم خجالتی و کم اعتماد ب نفس رو به ی آدم پررو و با اعتماد به نفس تبدیل کنه؟. اگه بدونم به حال روحی و رفتاریم کمک میکنه حاضرم خودمو بکشم قبول شم

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋

بهتری بری دکتر

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه ربطی داشت؟‌

اگه اضطراب اجتماعی داری دانشگاه بری بد تر‌ میشی که هر رشته ایی که باشی.

بیهوده است مجادله بر سر اثبات دیانت یا بی دینی آدمها!کسی که دروغ نمی گوید ,کسی که مهربان و با انصاف است,کسی که از رنج دیگران اندوهگین می شودواز شادمانی دیگران شاد است...کسی که انسان را و پرنده راو گیاه را وزمین را ,محترم می دارد,به مقصد رسیده است...از هر راهی که رفته باشد!
مامانم روانپزشکه. مشکلی توم ندیده 

حتما اونم ازین روانشناس الکیاست

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

خواهرزادم قبول شد  

زیادم خجالتی نبود 

اما من تجربه خودمو برات میگم 

کاش میشد وویس گذاشت حال تایپ کردن ندارم  

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

چه ربطی داشت؟‌  اگه اضطراب اجتماعی داری دانشگاه بری بد تر‌ میشی که هر رشته ایی که باشی.

اضطراب ندارم. بخاطر شکست سال اولم اعتماد ب نفسم اومده پایین و حس حقارت میکنم میخواستم ببینم با قبولیم بازم اعتماد ب نفسم برمیگرده و حسای بد میره. آخه تا پارسال اصلا یکی دیگ بودم الانم ظاهری همونم درونی یکم ناراحتم 

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋