بنده خدا از کار افتادس صبح تا شب خونس، بعد هی فیلمای تکراری رو میبینه، من اهل فیلم دیدن نیستم ، شما لطفا اگه فیلم طنر ایرانی میشناسید که میشه راحت از گوگل دید برام بفرستین...اخه سرچ کردم فیلم اورد ولی باید میخریدی یا کامل نبود مثلا سه دقیقه از فیلم بود
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اسم فیلم و تو آپارات سرچ کن کامل میاد فیلم .البته نه فیلم هایی که هنوز رو پرده سینماست .هزارپا ،نهنگ عنبر،ورود آقايان ممنوع،رحمان ۱۴۰۰.تو ایرانیا اگر خارجی میبینه احمق و احمق تر و دوبله دانلود کن از آپارات
سالهای دور از خانه یک سریال نمایش خانگی ایرانیه خیلی خنده داره.چند فصل سریال پایتخت روهم دانلود کن خیلی قشنگو سر گرمکنندست.طنز جوکر روهم دانلود کن حسابی میخنده .همسرم یه کانال روبیکا داشت برای دانلود سریال.روبیکا سرچکن کانالش شاید اومد