2777
2789

بعد الان هربار ک میخام وارد بشم هی رمز عبور مجدد باید برام پیامک بشه هی اونو بزنم هی دوباره شماره تلفن بدمو فلان تا مجدد بیام تو کاربریم..

چکار کنم ب روال سابق و عادیش برگرده؟؟؟؟؟

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه رمز اسون بده 😐یادت نره که پیامک نیاد

ن خب رمزمو یادمه..

ولی من هروقت میخاستم بیام نینی سایت نیازی ب رنز نداشتم..همینجوری وارد میشدم..

الان هی رمز میخاد..هی ثبت مجدد..

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.
@نی_نی_یار_شب     @نی_نی_یار_3    

مرسی ازت عزیزم

یه گزینه مرا به خاطر بسپار توی همون صفحه رمز داره اول اونو بزن بعد رمزو 

خب قبلا این گزینه رو نزده بودم و براحتی و بدون رمز و اینا هرسری وارد میشدم..

الان مشکل همین مرا ب خاطر بسپاره؟؟؟؟؟

منم همینم😒رمز نزن فقط ورود رو بزن باز میشه

نمیشه..صفحه ی ثبتنام رو میاره..

خب امتحان کن 

اها پس امتحان میکنم..مرسی

نمیشه..صفحه ی ثبتنام رو میاره..

https://www.ninisite.com/imen/login

این صفحه ورود به سایت ثبت نام رو نزنید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

https://www.ninisite.com/imen/login این صفحه ورود به سایت ثبت نام رو نزنید

اونو نمیزنم..

مثلا میخام ریپ کنم یهو میبینم کاربریم کلا نیست..

و رمز مجدد خاسته و .....

اونو نمیزنم.. مثلا میخام ریپ کنم یهو میبینم کاربریم کلا نیست.. و رمز مجدد خاسته و .....

موقع ورود تیک مرا به خاطر بسپار رو میزنید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت