2777
2789
عنوان

خانمهایی که تجربه سزارین دارین

400 بازدید | 23 پست

از وقتی وارد سه ماهه سوم شدم خیلی استرس سزارین رو دارم. مخصوصا سوند و بی حسی. و سلامتی خودم و دخترم. شبا بیخوابم کرده.

تو اتاق عمل وقتی نی نی رو در میارن بعد میبرنش؟ کی میارنش؟ تو ریکاوری پیش خودمون میمونه؟  

اگر دیوانگی کردم دلم خواست 

من اینارو ندیدم بیهوش بودم🤣تو ریکاوری هم نبود.تو ای سیو که بردنم آوردنش 

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اینارو ندیدم بیهوش بودم🤣تو ریکاوری هم نبود.تو ای سیو که بردنم آوردنش 

من از بیهوشی خیلی میترسم با اینکه سر عمل دماغم بیهوش شدم و خیلی خوب بود ولی هنوز میترسم

سوند ترس نداره فقط باید شل کنی عضلاتتو

آمپول بی حسی هم فقط حس بدی منتقل میکنه وگرنه اونم ترس نداره دردش از آمپولهای معمولی کمتره

بچه که دنیا اومد میارنش جلو صورتت میبینی بعد میبرنش تمیزش میکنن شما هم تو ریکاوری تنها هستی رفتی بخش بچه اتو میارن کنارت

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

من از بیهوشی خیلی میترسم با اینکه سر عمل دماغم بیهوش شدم و خیلی خوب بود ولی هنوز میترسم

ترسم داره😂چی بگم

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

سوندو موقع بی حسی زدن واسم خود بی حسی هم اصلا درد نداره ۳ ثانیه طول کشید مثل آمپول زدن در این حد اصلا درد نداشت بعد تو اتاق عمل آوردن پیشم دو سه بار صورتشو ماچ کردم وای نرم نرم بودد پدر   سوخته بعد تو ریکاوری هم دورتر از من بود ولی تو همون اتاق پیش بقیه بچه ها بعد رفتم تو اتاق خودم تو بخش زودی آوردنش اصلا نگران نباش خیلی سز راحته اگه تونستی پمپ درد بگیر خیلی توپه 

عزیزم استرس نداشته باش،سوند که اصلا حس نمیکنی میزارن یه سوزش یک ثانیه اییه، منم از بی حسی میترسیدم گفتم بیهوش کنین، به هوش اومدم تو اتاق بودم بچه رو آوردن گفتن تو ریکاوریم آوردیم شیرش دادی ولی من یادم نیومد😅

پس کجا میبرن بچمو 🥲🥲🥲

خو طبیعی برو همونجا میدن بغلت

پس کجا میبرن بچمو 🥲🥲🥲

فکر کنم همونجا تو اتاق عمل یا بخش نوزادن نمیدونم 

دوتا بچه های منو که به روشی که گفتم تحویلم دادن

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

انشاا.  به سلامتی زایمان کنی عزیزم. منم خیلی استرس و ترس داشتم. من بی حسی از کمر بودم. موقع بی‌حسی درد سوزن در حد انگار سوزن تو دست رفتن بود. دخترمم که دنیا اومد همون تو اتاق عمل آوردنش پیشم دیدمش. وقتی رفتم بخش تو اتاق بود. تو ریکاوری نی نی نمیارن تا شما بهوش بیای بری بخش کارای نی نی رو میکنن تحویل همراه میدن

عضویت 98،،، سه بار تعلیق م کرد بی تربیت.... نی نی یار رو میگم
شما که نگران هستید خب سزارین نکنید  من سزارین کردم اصلا هم به این چیزها فکر نکردم  خد ...

از سزارین میترسم ولی نه اندازه طبیعی 😅 اون از مخیلم هم رد نمیشه 😁