سر خواهرش یه بحثی باهم داشتیم دوروزه قهریم امروز من رفتم خونه مامانم شبم نموندمو برگشتم اومدم خونه میبینم شوهرم نیس از ساعت11ونیم تا 1وربع زنگ زدم هرنیم ساعت یکبار جواب نداد نگرانش شدم پشت هم زنگ زدم و پیام دادم که کجایی نگرانت شدم بعدابنهمه زنگ زدم پیام داده مگه کجایی اینم بگم خودشم خوب میدونه چقد تا دیر وقت بیرون موندنش بدم میاد و میدونه من توخونه تنهایی میترسم تاحالا همچین اتفاقی نیفتاده بود که این ساعت خونه نباشه منم دیگه نه پیام دادم نه زنگ زدم داره سرم میترکه باید چه برخوردی کنم باهاش هنوزم نیومده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من آدمی ام که سر کوچیکترین چیزا حتی بی ارزش سریع شروع میکنم به حرص خوردن دست خودم نیس
منم جوری که دیشب زنگ زدم مامانم تصویری لباس نوزادی هایی که گرفتمو نشونش بدم نت ضعیف شد مامانم زنگ زد میگه حرص نخور قربونت برم عکس بفرست
الهی من قربونش برم که انقد درکم میکنه بابام همینطور میگه صورتت پف کرده خوشگل تر شدی اخرای بارداریمه
بر عکس شوهرم انقد انقد حرصم میده اذیتم میکنه حاله من لوس نیستما ولی کوچکترین چیزا حرصم میدن کاری نمیتونم بکنم میریزم تو خودم انقد حرص میخورم که تو سن ۲۰ سالگی کلی موی سفید جلوی موهام دراومده
امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن
اخی عزیزم ایشالا به سلامتی بچتو بغل بگیری توکه حامله ای کمتر حرص بخور ما فقط خودمونو داغون میکنیم ش ...
اره خدایی
امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن