2777
2789
عنوان

ماجرای خیانت😔

279 بازدید | 21 پست

من با یه پسری دوست بودمو قصدمونم جدی بود 

این پسری بود ک به شددددت حساس بود خیلی وقتا گوشیمو چک میکردو از گذشته م میپرسید که چطوری بوده 

فالووینگامو چک میکرد و این حرفا

و همیشه میگفت حلالت نمیکنم اگه تو دانشگاه حتی با پسر همکلام بشی که منم نمیشم

خودش قبل من دوست دختر داشت که به گفته ی خودش به علت خیانتش کات کرده بودن

به هرررحال خیلی حساس بود

تااینکه یه بار چت عادی با یکی از پسرای هم دانشکده ای رو دید و الا و بلا گفت تو خیانت کردی بعدش با راضی کردنش تموم شد 

یه مدت دیگه دوستم گفت اینکه اینطوریه بدون حتما خودش یه کارایی میکنه دیگه...

تا اینکه دوستم امتحانش کرد و بلهههه باهاش سر قرار رفت🙃🙃

بعدش کات بودیم تا اینکه دوباره اومده و ابراز پشیمونی شدید میکنه 

شما بودین چی کار میکردین؟ به نظرتون خیانت میکنه دوباره؟ یااینکه یه بار همچین کاریو کرده و به گفته خودش دیگ محال امره همچین غلطی بکنه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید زر مفت میزنه بازم سر و گوشش میجنبه

نه آخه میگه همه چی رو در اختیارت میذارم رمز پیجمو تلگراممو همه چی رو 

هروقت بگی لایو لوکیشن میدم یا عکس و اینا

ایشون دچار تروما شده و چون قبلا بهش خیانت شده شما هر کاری بکنی ب چشم خیانت میبینه. هرگز ب رابطه با کسی که بهت اعتماد نداره برنگرد. و کسی که مثل این شخص خیانت میکنه چون این تصور رو داره ک هر لحظه ممکنه از شما هم خیانت ببینه و درصدی پارانویا هم در ایشون هست