2777
2789
عنوان

بیاین مرهم هم باشیم

481 بازدید | 67 پست

همین الان چی ذهنتون رو درگیر کرده؟ نگران چی هستین؟ دلهره و دلیل بی خوابی های شبتون چیه؟ بیاین همینجا مطرح کنیم و به هم کمک کنیم و مرهم هم باشیم

یکیه ک .... رفته

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

واي چه تاپيكي

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم میخوادش خیلی زیاد ولی میدونم تهش هیچی نیست میدونم اشتباهه میدونم نباید بگم میدونم دردسر داره برام میدونم مسئولیت داره برام مطمئنم از اینکه نگفتن حقیقت بهش بهترین راهه و راه درسته همشو میدونم ولی میخوامش خیلی زیاد انگار دلم میخواد یچی بگیرم دستم مثل ریل قطار هست عوض میکنن مسیر سرنوشتو عوض کنم 💔

اینجا نشُد شاید در...جهانی دیگر :)

حالم بده واقعا امشب به معنای واقعی کلمه حالم بده...

تمام امروز رو گریه کردم نه نه..زار زدم

اروم نیستمو نمیشم...

میدونی؟خیلی نگرانم:)حالا نوبت منه ازتون بخوام واسه سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید💙

همسرم تغيير شغل داده داريم لاكپشتي حركت ميكنيم استرس عيدو دارم و بچه هام كوچيكن مهد دلم ميخواد فعلا پولشو ندارم و كسي نيست به دادم برسه خودمم فعلا نميتونم سر كار برم 🙁

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
کارای خونه خییییلی زیاده .... دست تنهام با دوتا بچه کوچیک با هم همش لج میکنن همش صدای جیغ و داد و دع ...

بيا تاپيك اخرم دردودل

همسرم تغيير شغل داده داريم لاكپشتي حركت ميكنيم استرس عيدو دارم و بچه هام كوچيكن مهد دلم ميخواد فعلا ...

انشالله که شغل جدید براتون پر از برکت و فراوونی باشه

نگران نباش دوستم😍

میدونی؟خیلی نگرانم:)حالا نوبت منه ازتون بخوام واسه سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید💙