2777
2789
عنوان

بیاین ببینیم حق با دخترم بوده یا بی خودی ناراحت شده

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 37 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از الان جلو این رفتارشو بگیرید  ایشون ازدواج کنه میتونه یه قوم رو منحدم کنه با حرف درآوردناش&n ...

آمدیم فوری به باباش گفت به ما بی احترامی شده اگه بدونی لب،به هیچی،نزد تازه می گفت تو چرا واستادی،باید همون جا پا میشدی،می،آمدی بیرون

ببین اینکه ناراحت شده اوکیه و طبیعیه

ولی اینکه بخواد اوقات تلخی کنه و بره تو قیافه و فکر دیگرانم مشغول کنه خیلی اشتباهه واقعا

باید نشون نمیداد ناراحتیشو در این حد

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

دختر شما برداشتش این بوده که چون نفر اول رفتیم پس همه چیز از ما که اولیم شروع بشه که در واقع هیچ الزامی در این مکرد نیست و میزبان حق انتخاب داره که اول از کی شروع بشه و مهم اینه از همه پذیرایی بشه . از طرفی شاید دلیلی داشته که شما نمیدونید مثلا اون میز بزرگترها نشستن یا افرادی که بچه دارند و چشم بجه به غذاست و یا دلایل دیگه ای.

ببین واقعا مسخره هستش این که ناراحت شده درسته 

تو ب عنوان مادر باید دخترتو درک کنی

ولی باید بگی اون فردا ارزش نذاشتو نفهمید گفت از فلان جا شروع کنن ولی تو مهمون عمت بودی باید به اون ارزش میزاشتی و تو مهمونی خوشحال میبودی و میخوردی ک عمه ناراحت نشه و دیگه زیاد این قضیه رو کش ندید

هنوز رفتار تو جمع رو بلد نیست . هنوز شرایط عمومی رو نمیدونه . هنوز تو اجتماع نرفته یا اگر رفته نمیخواد خودشو وفق بده . زود رنجه . مغروره . رفتارش قشنگ نبوده .قطعا اگر دراینده بخواد ازدواج کنه و خودشو تغییر نده روزای سختی در انتظارشه

دختر شما برداشتش این بوده که چون نفر اول رفتیم پس همه چیز از ما که اولیم شروع بشه که در واقع هیچ الز ...

ببین برای من مهم نبود یه دختر هم دارم  ازاون یکم کوچکتر اونم نگاه کرد اصلا لب به چیزی،نزد کلان دختر کوچیکم به حرفش،هستش،یعنی،با هم  متحد هستن 

آمدیم فوری به باباش گفت به ما بی احترامی شده اگه بدونی لب،به هیچی،نزد تازه می گفت تو چرا واستادی،بای ...

اونایی که دیرتر آندن در حد شما که دوساعت اونجا بودید خب قطعا پذیرایی نشدن منظور میزبان هم همین بوده 

رستورانه و عروسی یا مهمونی ۵۰۰ ۶۰۰ نفری نیست که بگید دیر غذا میرسه و فلان 

یکم باهاش حرف بزنید و بگید این رفتار بچه گانه و دور از ادب لایق یه دختر خانم ۱۹ ساله نیست اصلا 

...... یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....