2777
2789

خواهر شوهرم  رستوران خیلی معروف  دعوتمون کرده بود امشب شام  مهمون هم  بودن فامیل همسرش،و فامیل خودش،ما زودتر رفتیم چون گفته بود ساعت دقیق ما هم طبق همون ساعت رفتیم  خلاصه فامیل شوهر ش یکم دیرتر آمدن دیگه فکر کن دو ساعت اونجا بودیم تا این فامیل شوهرش بیان بدش،میوه شیرینی،قهوه کافه دیگه انواع آب میوه از،ما پذیرای کردن ولی چون ما طبق ساعت گفته شده،رفته بودیم  اونها دیر آمدن موقعه غذا آوردن اول،از،میز،ما می،خواستن شروع کنن شوهر خواهر شوهرم گفته بود از،اون میز،که دیرتر آمدن شروع کنن به دختر من خیلی بر خورده خلاصه من دخترم رفته بودیم شوهرم کارش زیاد بود نتونست بیاد دخترم اصلا غذا دسر هیجی،نخورد حتی غذا جداگانه گرفتن گفتن ببر نمی آورد آمدیم خونه هم گفت یلد نیستن  پذیرای کنن ما زود رفته بودیم چرا ما رو بی ارزش،کردن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید دخترت لیاقت این شام و پذیرایی را نداشته و نخورده

بهش حق نده 

مردم به عمشون هم رحم ندارن 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

چند سالشه دخترت؟!!

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️.                                                        خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو ، حتما حکمتی توشه🥲😂️ 

از الان جلو این رفتارشو بگیرید 

ایشون ازدواج کنه میتونه یه قوم رو منحدم کنه با حرف درآوردناش 

...... یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....