2777
2789

@امیددارمبهزندگی  

خروس بزرگه امروز لت وپار کرد اون یکی خروسو ....

میخوام فردا خروسو ذبح کنیم 

میمونه خروس ودومرغ 

حالا تخم گذاشتن صبح این یعنی جاشون خوبه وگرم بوده خداروشکر😃...اگر هرروز بزارن مثلا جمعا 20تا 

خب اولی قدیمیه بشینه روشون ممکنه جوجه نشن؟

الان دوتا تخم مرغ رو توخونه گذاشتم تودمای خونه باشن درسته؟؟؟

دلم گرفتع👩🏻‍🦯

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دلم واسه اون خروس که میخای فردا ذبح کنی سوخت نکشش گناه داره😰

خیلی مقویه من که نمیخورم میدم مامانم بخوره ...نذر کرده بودم جوجه بود خریرمش ...الان دیگه خروس شده ...

فوبیا دارم یه مدت توقفس بزرگ شون ...میخوام از روز اول که ب دنیا میان باهاشون انس بگیرم تزسم بربزه 

دلم گرفتع👩🏻‍🦯
هر کدوم از خروسا بهتره اونو نگه دار اونیکی رو ذبحکن.خونه برا چی وردی لونشونو با نایلون خوب بپوشونی گ ...

کلی موکت وسبد وکابینت وهرچی دم دستم بود براشون لونه درست کردم موکت زیرشون ...بارونم میاد یک قطره نمیره زیرشون 

دلم گرفتع👩🏻‍🦯

اسی بهشون ارزن بده تخم مرغات سایزشون درشت تر میشه😁😅

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨