2777
2789

۵۰سالشه عین الزایمری هاست همچی یادش میره تنها جایی بره گم میشه الزایمر نداره اما مث منگا هیچی یادش نمیمونه همش باید کسی ببرتش جایی قراره ۸صب بره ازمایش ب شوهرم گف منو ببر اونم گف ۸نمتونم پاشم حالا قراره با تاکسی بره اما میدونم گم گور میشه .پاشم میلنگه نمتونه مسیر زیاد راه بره درد میکنه بحالش همش گریه میکنم خدایا چرا مامانم ساده اس اخه رفتاراش عین خل چلاس😪😪😪😪

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بد حرف میزنی راجع بهش. خودت ببرش نوکریش رو بکن همونجوری که اون تو رو به اینجا رسونده

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

با مامانت تمرین کن به جای این که ببرید برسونیدش یه بار باهاش برو بهش یاد بده کجا سوار کدوم ماشین بشه. این چیزا تا حد زیادیش ارثی و اکتسابیه، احتمالا خودتم تو سن ایشون نسبت به اطرافیانت از جامعه عقب باشی. پس بهتره اینجوری بهش نخندی. 

و اینکه واقعا بیشعوری که در مورد مادرت اینجوری حرف زدی من خیلی ناراحت شدم مادر من11 ساله فوت کرده حسرت یه نگاهش به دلمه که فقط یه بار بهم نگاه کنه

البته ببخشید بهت گفتم بی‌شعور