2777
2789

سلام دوستان لطفا کسایی که تجربه داشتن و واقعا تجربه ی کار در منزل داشتن منو راهنمایی کنن

بابای من نمیزاره بیرون از منزل کار کنم و میگه از همه لحاظ تامینت میکنم ولی من دوست دارم مستقل باشم 

ترخدا یه شغل خوب خونگی بهم پیشنهاد بدید 

لطفا کسی هم واسه تبلیغ پیام نزاره که درجا باهاش برخورد میکنم 😡😡😡 هرجا میرم پیام این عفریته های سود جو و دزد هست که یا میان لینک میزارن یا شماره تلفن که راهنماییت میکنم و فلان همشووووووون دروغن

مخصوصا مخصوصاااااا اونایی که پول میگیرن برای استخدام تایپ و ترجمه و دایرکتری و اینجور مزخرفااا😡😡😡😡

من فقط دنبال اینم کسی که واقعا تجربه داشته دلسوزانه راهنماییم کنه که تو چه شغلی برم که کار در منزل و غیر حضوری باشه و در آمدش خوب باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لایک

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
عزیزم تبلیغ نمیکنم ولی خیلیا مث توبودن الام یه دختر مستقلن حتی توروستا زندگی کردم الان خیلی خوبه ...

میشه بگین چی

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
عزیزم تبلیغ نمیکنم ولی خیلیا مث توبودن الام یه دختر مستقلن حتی توروستا زندگی کردم الان خیلی خوبه ...

میشه بگی چیکار؟

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

بلاگری

خانوم دکتر آینده ام شایدم پرستار🥺😁حامی زن زندگی آزادی ✌ دختر آریایی ام از نسل اسطوره های ایران عزیزم #مهسا#نیکا#مهرشاد#حمیدرضا#سارینا و ...🤍 طرفدار صلح در سراسر جهان 🌱اتـحـاد رود هـایـیـمـ ، دریـایـیـمـ 😎 #توماج صالحی 🤍 اگه باهام مخالفی ریپلای نکن چون ممکنه بشورمت و بذارمت اونور