2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا۹هفته صبرکن بعدبرو سونو انشالله صدای قلبشو میشنوی

انشالله هرچی خدا یخواد

سلام دوستان من ۲۵ سالمه ۱ سال 7ماهه عروسی کردم الان۴ ماه هست باردارم ناخواسته بوده ولی الان عاشقشم از وقتی صدای قلبشو شنیدم خداروشکر میکنم بخاطر هدیه ای که خدا بهم داده   
نه خون ریزی داشتم نه لکه بینی..دیگه خسته نبودم از بوها هم بدم نیومدسینه هامم کم کم خالی شد

من دوروز بعداز موعدم رفتم سونو چیزی نشون نداد

زودرفتم ینی؟؟

بتام روز دوم ۱۹۳ بود 

همه علائم رو دارم فقط سینه هام خیلی پر نیست دردم نمیکنه

به نام او به یاداو برای او
خب برو یه جای دیگه یه جای خوب سونو بده تهرانی؟؟؟

نه اصفهانم

سلام دوستان من ۲۵ سالمه ۱ سال 7ماهه عروسی کردم الان۴ ماه هست باردارم ناخواسته بوده ولی الان عاشقشم از وقتی صدای قلبشو شنیدم خداروشکر میکنم بخاطر هدیه ای که خدا بهم داده   
من دوروز بعداز موعدم رفتم سونو چیزی نشون نداد زودرفتم ینی؟؟ بتام روز دوم ۱۹۳ بود  همه علائم ...

اره بابا خیلی زود رفتی تازه دکترا دوهفته هم بارداری رو زود حساب میکنن هفته ی ده برو زودتر نرو که فقط استرس بهت وارد میشه اگه خدای نکرده لکه بینی داشتی برو سنو وگرنه نرو

من پرستارم  علائم بارداری خارج رحمی: خون ریزی یا لکه بینی، درد شدید در پهلو، کاهش هورمون HCG&n ...

کمردردپریودی اوایل بارداری نرماله؟؟؟

اره بابا خیلی زود رفتی تازه دکترا دوهفته هم بارداری رو زود حساب میکنن هفته ی ده برو زودتر نرو که فقط ...

کمردردپریودی اوایل بارداری نرماله؟؟

نگران نباش تشکیل میشه کی باید بری؟؟

اخر این هفته