آلیس۱۵۶ مدیر عضویت: 1402/03/06 تعداد پست: 387 عنوان شب یلدا ومادرشوهر😥😥 | مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 17 پست سلام بچه هاجونی😩راستش مشکل همیگشیم مادرشوهرمه اصلانمیخام دوباره سربحثوبازکنم فقط میگم مادرشوهرم همیشه همه چی رو زهرکرده برام یه دوقطبی مجهول الحاله اخرین بارک برمیگرده به یه سال پیش حمله ورشد طرفم ومنوزد من۶ماه قطع رابطه کردم بعدش مشاوررفتیم گفت قطع رابطه سمه براتون چون بدترمیشه مادرشوهرت برید ولی خیلی کم حالامشکلم اینه هربارک میخایم بریم خونشون من ماتم میگیرم نمیتونمم بروزبدم ولی همسرم میفهمه وهمش میگه ولکن دیگه اینهمه محبت میکنم بهت یادت بره ولی زنه روک میبنم اون سیلی زدناش اون فحشایی ک ب پدرومادرم داده عروسی نگرفتنش برام،دعوای ناجورش توروز زایمانم همه میادجلوچشام لپ کلام اینه ازالان ماتم گرفتم برای یلدا،چون بعددعوا مشاورم گفت بربن بهتره مادرشوهرم حساسیتش کم میشه الان نمیتونم بعدی سال بگم نمیرم اصلا جرعتشوندارم ولی اینهمه خودخوریم حقم نیس چیکارکنم😫😫😫 1402/09/24 | 18:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آلیس۱۵۶ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/06 تعداد پست: 387 آهافکرکردم گفتی مشاورگفته قطع ارتباط کن که مادرشوهربرات سمه کاش اونجوری میگف همسرم هرچی مشاور میگه رو باورمیکنه وعملی میکنه کاش ا نجورمیگف همسرمم قطعا قبول میکرد
بانوی_جذاب عضویت: 1401/02/22 تعداد پست: 2018 یه شبه دیگه فوقش به قول شوهرت نیم ساعت برو وبرگردکام خودت وشوهرت توشب یلداتلخ نشه