غیرصورتی مدیر استارتر عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 1947 عنوان بچه ها چیکار کنم دندونم عفونت نکنه 110 بازدید | 6 پست مرحله آخر عصب کشی موند پانسمان کردش الان پانسمانش شکسته دکتره هم الان نیست واسه پنجشنبه بعدی بهم وقت دادهمیترسم عفونت کنه یاامام رضا من همون دلشکسته ی پشت پنجره فولادم 1402/09/24 | 18:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
غیرصورتی مدیر استارتر عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 1947 برو درمانگاه بگو یه پانسمان برات بزاره همه جا میزارن؟ یاامام رضا من همون دلشکسته ی پشت پنجره فولادم
عشقونفرت عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 5165 فف و فقط چرک خشکنات بخور و روزی چند بار آب نمک قرقره کن قول میدم عفونت نکنه من عصب کشی کردم عفونت داشت عود کرد پدرم در اومد بیچارم کرده بود شبو روز نمیدونی چقدر درد داره تا اینکه آب نمک قرقره کردم بهتر شد همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...
غیرصورتی مدیر استارتر عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 1947 فف و فقط چرک خشکنات بخور و روزی چند بار آب نمک قرقره کن قول میدم عفونت نکنه من عصب کشی کردم ع ... راست میگی اب نمک حله ؟چرک خشک کنی بهم نداده خودم میتونم بخورم ؟ یاامام رضا من همون دلشکسته ی پشت پنجره فولادم