2777
2789
عنوان

آز بارداریم مثبت بود

211 بازدید | 34 پست

سلام خانوما 

۲روز از موعدم گذشته بود بیبی چک زدم مثبت بود آز دادم ۱۹۳ بود همون روز رفتم سونو که گفت چیزی ندیدم

یعنی زود رفتم؟؟

الانم کمردرددارم ولی لکه بینی ندارم ترشح سفید آبکی دارم

به نظرتون حاملگیه سالمی دارم؟؟ تا سه شنبه دکترم نیست

به نام او به یاداو برای او

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه ،عزیزم اصلا اون موقع نیاز نبوده بری سونو، خیلی زوده .‌‌‌‌‌‌‌خیلی خیلی زوده. شما باید ۷ هفته به بعد بری سونو...من خودم ۷ بودم رفتم سونو قلب.اگه زود بری فقط بهت استرس میدن،

اره عزیزم خیلی زوود رفتی از پریودی حساب کن ۸ هفته ک شدی برو سونو ایشالا قلب کوچولوش تشکیل شده تو بارداری ترشحم زیاد میش اگه بو و سوزش نداره نرماله 

آرزوهای دفن شده🖇️وقوع معجزع زندگیم از طرف خدام (خرابش کردم دعا کنید دوباره بدستش بیارم توروخدا ی صلوات مهمونم کنید 🥲🙏) هرجا دیدی لایکت کردم بدون برای درخواست صلوات و دعایی بوده که کردی من برای همتون که درخواست دعا داشتین صلوات میفرستم فقد خیلی جاها اعلام نمیکنم 🥰
خوب زوده واسه سونو اوایلش معمولا سونو واژینال انجام می دن

با واژینال هم گفت چیزی ندیدم فقط اتساع لوله فالوپ و ضخامت آندومتر که ۱۸ بود

اره عزیزم خیلی زوود رفتی از پریودی حساب کن ۸ هفته ک شدی برو سونو ایشالا قلب کوچولوش تشکیل شده تو بار ...

نه سوزش ندارم

خیلی استرس دارم کاش نمیرفتم سونو

از بارداری پوچ میترسم از خارج رحمی میترسم