2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یبار تو سایتم تعریف کردم گوشی ایفون پیدا کردم افتاده بود خیابون هر چی وایسادم کسی نیومد 

بردم خونه زدم شارژ بهش زنگ زدن منم ج دادم گفت تورو خدا کوشیمو بیا بدبختم منم بردم براش رفتم دیدم یه پسره ۲۴ ساله اینا بود گوشیو گرفت گفت من باید بهتون شیرینی بدم عمرا بزارم برین منم موندم رو دروایسی رفتم یه پیتزا مهمونم کرد منم با بی‌خیالی پیتزررو خوردم و رفتم لومدم دمبالم گفت میشه شمارتونو داشته باشم؟ گفتم نه اونک گفت باشه مرسی. و همین 🥲😂 اهل یه شهر دیگه بود

از کوه افتادم پایین  زدم تووجمع یک خونواده  هرچی پفک و.. بود بم چسبید  تا خوردم تو ...

😂😂😂

وای تصور کردم خیلی باحال بود

یه بارم با دوستامون کوه بودیم یه مرد چاق از بالا لیز خورد اومد سمت دوستم اونم دستشو باز کرد مرده رو گرفت ینی مرده مستقیم اومد تو بغل این، ینی اگه نمیگرفت مرده پرت میشد پایین یه صحنه ای شد شوهرشم بود حالا هروقت میریم کوه یادش میکنم بهش میخندم

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
اگه پسر خوبی وبد شمارتو میدادی 😂

خیلی هم پولدار بوددد با ماشین باکلاس اومد کفت شمارتونو بدید خوشحال میشم منم گفتم نه 

اون موقع ها جاهل بودم عیر کراشم کسی به چشمم نیومد تو تایپکای اولمم هست نوشتم کراشم اومد خونمون گند زدم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز